Müjdat Gezen ve Metin Akpınar Hakkında Karar Verildi

Bir televizyon programında yaptıkları açıklamalar nedeniyle haklarında açılan soruşturma kapsamında mahkemede ifade veren sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar Hakkında Karar Verildi
Müjdat Gezen ve Metin Akpınar Hakkında Karar Verildi melek eren

Ünlü sanatçılar Müjdat Gezen ve Metin Akpınar hakkında katıldıkları bir televizyon programında kullandıkları ifadeler nedeniyle soruşturma başlatılmıştı. Bugün sabah saatlerinde polis tarafından evlerinden alınarak adliyeye getirilen iki ünlü isim savcıya verdikleri ifadenin ardından mahkemeye sevk edildi. Anadolu nöbetçi Sulh Ceza hakimliğine sevk edilen Müjdat Gezen ve Metin Akpınar a Yurtdışı çıkış yasağı ve Haftada bir gün ikametgahını en yakın karakola imza atmış şartı ile serbest bırakılma kararı verildi. Müjdat Gezen'in avukatı Celal Ülgen mahkeme çıkışında kararı açıkladı.

"KADIKÖY'DE OTURDUĞUMDAN DOLAYI ELEŞTİRMEK AMACIYLA BU SÖZLERİ SÖYLEDİM"

Diğer Yandan Müjdat Gezen'in savcılıkta verdiği ifadesinde tiyatrocu olduğunu sözlerinin mizahi bir eleştiri olduğunu belirterek, "Kimseye hakaret etme kastım yoktur. Cumhurbaşkanına da asla hakaret kastım yoktu. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.  Savcılık tarafından Müjdat gezene programda yaptığı konuşma hatırlatılırken Müjdat Gezen bu konuda; "Benim Halk Arenası programında yapmış olduğum konuşmam doğrudur. Ben konuşma mizah olsun diye söyledim. Benim herhangi bir Cumhurbaşkanına hakaret etme kastım yoktur. Cumhurbaşkanı grup toplantısında 'Bu Kadıköy'de oturanlar kaymak tabakadır. Türkiye yıkılsa umurlarında değildir' demiştir. Ben de Kadıköy'de oturduğumdan dolayı eleştirmek amacıyla bu sözleri söyledim. Dediğim gibi benim Cumhurbaşkanına hakaret kastım yoktur. Bu söylediğim sözler birebir doğrudur. Fakat hakaret kastıyla söylenmiş sözler değildir" dediği belirtildi.

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar metin akpınar ve müjdat gezen savcılık sorşturma karar son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama