Muhtar ve Korkuculardan Sonra Sıra Onlarda! PKK'ya Para Aktaran İş Adamları Kıskaca Alındı

Düzenlenen operasyonla PKK'lı koruculara ve mutfağından görevlerine son verilmesinin ardından terör örgütüne para aktaran iş adamları kısaca alındı. Mit ve emniyet tarafından hazırlanan raporlar da her yıl terör örgütüne milyarlarca dolar hatıran Finansörler belirlendi.

Muhtar ve Korkuculardan Sonra Sıra Onlarda! PKK'ya Para Aktaran İş Adamları Kıskaca Alındı
Muhtar ve Korkuculardan Sonra Sıra Onlarda! PKK'ya Para Aktaran İş Adamları Kıskaca Alındı melek eren

Terör örgütü PKK güvenlik güçlerinin sınırı içinde ve yurt dışında düzenlediği peş peşe operasyonlar sonucu köşeye sıkıştı. Ayrıca son düzenlenen operasyonlarla terör Örgütünün mahalleyi yapılanmasına da darbe indirildi. Dağ kadrosu her geçen gün eriyen, Bunun üzerine Sözde şehir yapılanması olan KCK’yı harekete geçirmek için kullandığı muhtarlara görevden el çektirildi. Yine kırsalda köy koruculuğu yapan ve PKK ile bağlantısı olduğu belirlenen güvenlik korucularının da görevine son verildi. İçişleri Bakanlığı terör örgütü üzerinde çalışmalarına devam ederken bu defa örgüte Finans sağlayan işadamlarını belirledi. Örgütün en büyük gelir kaynakları arasında bulunan uyuşturucu ticaretinin önünü kesen bakanlık örgütüne para aktaran firmaları tek tek tespit ediyor.

BÜYÜK ŞİRKETLER BATIDA

İçişleri Bakanlığı terör örgütünü tamamen bitirmek için harekete geçerken Emniyet ve MİT terör örgütü PKK'ya para aktaran iş adamları ve şirketler hakkında rapor istendi. Yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda çoğunluğu Batı illerinde olmak üzere yüzlerce iş adamının terör örgütüne Finans ettiği belirlendi. İş adamlarının örgütünün Sözde yöneticilerinden aldıkları talimatla PKK'ya her yıl bir yerlerdedir aktardıkları aynı zamanda PKK'nın her yıl milyarlarca lira gelir sağladı uyuşturucu ticaretine Lojistik Destek verdikleri de istihbarat raporlarında belirtildi. Doğu ve Güneydoğu'da bulunan iş adamlarının ise örgütün izniyle kaçak akaryakıt sattığı elde edilen gelir ise PKK'lı Kurucu ve muhtarlar aracılığı ile daha kadrosuna ilettiği belirlendi.

TERÖRİSTLERE YARDIM VE YATAKLIK

PKK'ya destek sağlayan iş adamları sadece Finans desteği değil aynı zamanda lojistik destek veriyor. Iş adamlarının örgütün yürüttüğü kaçakçılık faaliyetlerine doğrudan destek verdiği ve zor durumda olan teröristlerin nakliyesini de gerçekleştirdiği belirlendi.

PKK terör örgütü iş adamları yardım ve yataklık
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama