Muharrem İnce'den Bir Pensilvanya İddiası Daha: Bana Erdoğan’a En Yakın İsim Anlattı

Son Dakika Haberi! CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce daha önce de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'nin kuruluş aşamasında Pensilvanya'ya gittiğini iddia etti. İnce bu defa da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yakınındaki isimden bunu duyduğunu iddia etti.

Muharrem İnce'den Bir Pensilvanya İddiası Daha: Bana Erdoğan’a En Yakın İsim Anlattı
Muharrem İnce'den Bir Pensilvanya İddiası Daha: Bana Erdoğan’a En Yakın İsim Anlattı melek eren

Son Dakika Haberi! CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce daha önce de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'nin kuruluş aşamasında Pensilvanya'ya gittiğini iddia etti.  İnce bu defa da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yakınındaki isimden bunu duyduğunu iddia etti. 

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Adım adım seçime giderken bu defa Kırklareli'de vatandaşlara hitap etti.  Muharrem İnce daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin Kuruluş aşamasında Pensilvanya'ya gittiğini iddia etmişti. İnce bugün yeni açıklamaları ile iddialarına yeni bir boyut getirdi.  

"ERDOĞAN’IN EN YAKININDAKİ İSİM ANLATTI"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Muharrem İnce'nin bu açıklamalarına “ kanıtlayamazsan namertsin” dedi iddialarının ardından bugün ince tekrar bu iddiaları gündeme getirerek, "Erdoğan'ın en yakınındaki isim bunu bana anlattı" dedi. 
Ayrıntılar Gelecek...

 

son dakika CHP Muharrem İnce Cumhurbaşkanı Erdoğan Pensilvanya
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama