Müge Anlı'da Türkiye'yi Sarsan Olaylar! İşkence, Tecavüz, Cinayet...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Türk televizyon tarihinin en korkunç olayı işlenmeye devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına katılan çevresindeki bütün kadınlara ve çocuklara işkence yaparak cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Tuncer Ustael, Cinayete azmettirmekten fuhuşa, gasptan adam kaçırmaya kadar onlarca suçla itham ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında işlenen o korkunç hikayenin detayları…

Müge Anlı'da Türkiye'yi Sarsan Olaylar! İşkence, Tecavüz, Cinayet...
Müge Anlı'da Türkiye'yi Sarsan Olaylar! İşkence, Tecavüz, Cinayet... melek eren

Harun ve Havva Palu çifi 5 çocukları ile birlikte yaşıyor. Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek Çiftin çocukları. Çiftin çocuklarından Emine bir süre sonra Tuncer Ustael ile evleniyor. Daha sonra kardeşi Meryem de Ahmet ile evleniyor. Emine ve Tuncer Çiftçi'nin bir kız bir erkek olmak üzere iki çocuğu oluyor. Ahmet ve Meryem çiftinin de Recep ve Melike isminde iki çocukları Dünyaya Geliyor. Burada sapık damat Tuncer Bütün Aile içerisinde ve çevresinde kendisini cinci hoca olarak çalışmaya başlıyor. Aile içerisinde sadece Baba Harun ve damat Ahmet Tuncer e inanmıyor. Tuncer Ahmet'i ortadan kaldırmak için korkunç bir plan yapıyor. Eşinin kardeşi insana etkisi altına alan Tuncer damat Ahmet'i öldürüyor. Oğlunun hapse girmesini istemeyen Baba Harun suçun üstlenerek kendisi cezaevine giriyor. Ahmet olduktan sonra Meryem ve iki çocuğu Tuncer'in kapıcı dairesinde yaşamaya başlıyor. Evde kalan herkese tecavüz eden ve işkenceler yapan Tuncer’in İşkencelerinden kaçmayı Başaran Küçük Recep hastane kontrolünün ardından yurda yerleştiriliyor.

MERYEM’E TECAVÜZ ETMİŞ

Tuncer bu sırada da kocasını öldürdüğü Meryem'e tecavüz ve işkence etmeye devam ediyor. Kadına zorla Kredi çektiren Tuncer, bu para ile 1 araba alıyor ve aileye, “Sizi kaçırıyorum. Ölen damadınız Ahmet’in ailesi peşinizde. Onlar organ mafyası" diyerek Aileyi kandırıyor ve 10 kişi bir arabanın içerisinde yaşamaya başlıyorlar. Hala boş durmayan Tuncer aileye,  ‘Meryem, Ahmet onun eski kocası olduğu için ailesine haber uçuruyor. Sizi öldürtecek’ diyerek dolduruyor. İnanılması güç olaylar zinciri Bununla da sınırlı kalmıyor. Kadını ağaca bağlayan Tuncer darp ediyor aç bırakıyor ve bunun sonunda Meryem ölüyor.  Meryem'in kardeşi İsa ve damat Tuncer daha sonra kadını bölgede bir yere gömüyor. Annesi ölen Melike nin kabusu ise bitmiyor. Tuncay 6 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ediyor ve hamile kalmasından korkarak her gün karnına taş bağlıyor. Aynı zamanda küçük kız çocuğuna ispirto içiren Tuncer'in bu işkencesi sonucu Melike de ölüyor.

TANIKLAR BAĞLANDI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dün yayınlanan canlı yayında İki Aile ile tanıyanlar bağlandı. Telefon bağlantısında konuşanların ifadeleri hem programın sunucusu Müge Anlı'ya hem de izleyenleri şok etti. Telefonla bağlanan bir Tanık; "Duvarların ince sıvalarına kadar kırdıklarına şahit oldum. Tepki gösterince de 'Evde büyü var onu arıyoruz' dediler. Neye uğradığımı şaşırdım. Aile Tuncer Bey ne dese onu yapmaya başladı. Oturdukları evin eşyalarını bile sattılar. Bir ara evden ayrıldılar. Aydın Didim'e yerleştiler. Bir süre sonra Tuncer tek geldi. Elinde bir tomar para vardı. Parayı nereden bulduğunu sordum. Evi sattıklarını söyledi." dedi.

müge anlı müge anlı meryem tahnal müge anlı tuncer ustael müge anlı ile tatlı sert müge anlı son bölüm müge anlı palu ailesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama