Mucize Kurtuluş! Bu Aracın İçerisinden Sağ Çıktı

İstanbul Bayrampaşa’da lüks bir otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere daha sonra trafik levhasına çarptı. Kazada sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilirken, aracın hız göstergesinin 120 kilometrede takılı kalması dikkat çekti. Araçtan geriye kalan görüntüleri s görenleri şok etti.

Mucize Kurtuluş! Bu Aracın İçerisinden Sağ Çıktı
Mucize Kurtuluş! Bu Aracın İçerisinden Sağ Çıktı melek eren

İstanbul Bayrampaşa’da lüks bir otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere daha sonra trafik levhasına çarptı. Kazada sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilirken,  aracın hız göstergesinin 120 kilometrede takılı kalması dikkat çekti. Araçtan geriye kalan görüntüleri s görenleri şok etti.

İstanbul Bayrampaşa'da bu sabah 08.00  sularında meydana gelen kazada TEM otoyolu Edirne istikametine seyir halinde olan Fatih E., yönetimindeki 34 HUE 16 plakalı lüks otomobil,  sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere daha sonra trafik levhasına çarptı.

HURDAYA DÖNEN ARAÇTAN SAĞ ÇIKTI
Çevrede bulunan ve kazaya Tanık olan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen aracın içerisinden çıkarılan Sürücü Fatih E.  Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

 

son dakika haber istanbul bayrampaşa trafik kazası son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama