Meteoroloji'den Son Dakika Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporlarında uyarı üstüne uyarı yayınlamaya devam ediyor. Meteoroloji tarafından yapılan son dakika değerlendirmesinde İç Anadolu'nun kuzey ve batısı Batı Akdeniz Orta Karadeniz Rize ve Artvin çevreleri için sağanak yağış uyarısı geldi.

Meteoroloji'den Son Dakika Yağış Uyarısı
Meteoroloji'den Son Dakika Yağış Uyarısı melek eren

Meteoroloji hava durumu tahmin raporlarının da yapılan duyuruya göre Bugün itibarıyla Batı Akdeniz İç Anadolu'nun kuzeybatısı Rize ve Artvin kıyıları Orta Karadeniz yağışlı geçecek. 
Bu gece saatlerinden itibaren yağışların Antalya'nın Batı kıyılarında şiddetli il merkezi ile Serik çevrelerinde çok şiddetli olacağı tahmin ediliyor. Yağışlar İç Anadolu'nun Kuzey ile batı ve orta Karadeniz'in iç kesimlerinde Karla Karışık yağmur ve yer yer hafif kar şeklinde görülecek.

4 İL İÇİN ÇIĞ UYARISI 

Ayrıca Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Doğu Anadolu Bölgesi'nde 4 il için buzlanma ve çığ uyarısı yapıldı. Meteoroloji 14 Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bölge genelinde parçalı ve çok bulutlu bir havanın hakim olacağı belirtildi. Gece ve Sabah saatlerinde buzlanma ve don ile yar yar Sis ve pus beklenen bölgede hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik ise beklenmiyor.

son dakika meteoroloji hava durumu son dakika meteoroloji son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama