Meteoroloji'den Pazar Günü İçin Son Dakika Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hafta sonu hava durumu için önemli uyarılarda bulundu. Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre yarın Akdeniz Bölgesi'nin parçalı ve yer yer çok bulutlu Marmara, Akdeniz'in Toroslar kısmı, Batı Karadeniz, orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Osmaniye çevreleri ile Adana'nın iç kesimlerinde kısa süreli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Meteoroloji'den Pazar Günü İçin Son Dakika Uyarısı
Meteoroloji'den Pazar Günü İçin Son Dakika Uyarısı melek eren

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hafta sonu hava durumu için önemli uyarılarda bulundu.  Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre yarın Akdeniz Bölgesi'nin parçalı ve yer yer çok bulutlu Marmara, Akdeniz'in Toroslar kısmı, Batı Karadeniz,  orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Osmaniye çevreleri ile Adana'nın iç kesimlerinde kısa süreli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yarın ülkenin kuzey ve iç kesimleri ile Akdeniz Bölgesi parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Marmara Bölgesi, Akdeniz Toroslar Karadeniz’in Toroslar kesimi Batı Karadeniz, Orta Doğu Karadeniz kıyıları, Adana'nın iç kısımları ve Osmaniye çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Meteoroloji son dakika bilgilerine göre diğer bölgelerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar ise Doğu Akdeniz'in doğrusu Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Doğu Anadolu'nun doğusu ve güneybatı yönlerden kuvvetli esecek.

BAZI BÖLGELERDE HAVA DURUMU
Yarın Karadeniz Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı hava hakim olacak. Marmara Bölgesi'nde ise havanın parçalı ve çok bulutlu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.  Ege Bölgesi'nde de hafta sonu parçalı bulutlu bir hava hakim olacak kuzeyde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Akdeniz Bölgesi'nde de hava parçalı bulutlu olacak İskenderun Körfezi'nde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji genel müdürlüğü hava durumu hava durumu istanbul meteoroloji son dakika meteoroloji hava durumu hava durumu son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama