Meteoroloji'den Milyonlarca Kişiyi İlgilendiren Kritik Uyarı: Dengesizlik Daha da Artacak

Meteoroloji İstanbul 1. Bölge Müdürü Ahmet Kocaman yaptığı açıklamada 2018 Temmuz ayının uzun yıllara göre ortalaması hakkında bilgiler verdi. Hava olaylarında bir kararsızlık yaşandığını belirten kocaman, dünyanın ısınmasından dolayı Hava olaylarının kararsızlığı açtığını belirterek yetkililerine belediyelerin hava olaylarına karşı tedbirler alması gerektiğini söyledi.

Meteoroloji'den Milyonlarca Kişiyi İlgilendiren Kritik Uyarı: Dengesizlik Daha da Artacak
Meteoroloji'den Milyonlarca Kişiyi İlgilendiren Kritik Uyarı: Dengesizlik Daha da Artacak melek eren

Meteoroloji İstanbul 1. Bölge Müdürü Ahmet Kocaman yaptığı açıklamada 2018 Temmuz ayının uzun yıllara göre ortalaması hakkında bilgiler verdi. Hava olaylarında bir kararsızlık yaşandığını belirten kocaman,  dünyanın ısınmasından dolayı Hava olaylarının kararsızlığı açtığını belirterek yetkililerine belediyelerin hava olaylarına karşı tedbirler alması gerektiğini söyledi.

Meteoroloji İstanbul 1. Bölge Müdürü Ahmet Kocaman tarafından yapılan açıklamada 2018 yılının Temmuz ayında yaşanan hava kararsızlıkları değerlendirildi. Hava kararsızlık ağrının nedenleri hakkında konuşan kocaman, bunun en büyük sebebinin küresel ısınma olduğunu söylerken bundan sonrasında dengesizliklerin daha da artacağını dile getirdi.

DENGESİZLİKLER DAHA DA ARTACAK
2018 Temmuz ayının uzun yıllara göre 1,3 derece Daha sıcak geçtiğini belirten meteoroloji İstanbul 1. Bölge Müdürü Ahmet Kocaman, Temmuz ayının en düşük sıcaklığı ise 4,7 derece ile Erzurum'da olduğunu en yüksek sıcaklığın ise 47,4 derece ile Cizre'de görüldüğünü söyledi. Kocaman bundan Sonrasında da meteorolojik olaylardaki dengesizliğini artacağını düşündüklerini belirterek belediye ve yetkililerin bu konuda Titiz önlemleri alması gerektiğine dikkat çekti.  era gazlarının etkisi nerede İnan kocaman,  Karadeniz'de olduğundan çok daha fazla yağış görüldüğünü bunun sebebinin ise hava karısı rahatsızlıkları olduğunu dile getirdi.

''2018 YILI TEMMUZ AYI ORTALAMA SICAKLIĞI 25,8 DERECE OLARAK KAYDEDİLMİŞTİR"
Ahmet Kocaman 2018 yılı Temmuz ayı ortalama sıcaklıkları hakkında yaptığı açıklamada ise; ''Marmara Bölgesi'nin Trakya kesimi, Ege ve Akdeniz Bölgesi'nin iç kesimleri, İç Anadolu Bölgesi'nin batı ve kuzey kesimleri, Karadeniz Bölgesi'nin batı ve orta kesimlerinin iç kısımları, Güney Anadolu Bölgesi, Bingöl, Muş ve Bitlis dolaylarında mevsim normalleri civarındaki sıcaklık gerçekleştiğini görüyoruz. Yurdumuzun diğer bölgelerinde ise uzun yıllar sıcaklık ortalamasının üzerinde bir sıcaklı gerçekleştiğini görüyoruz. Türkiye'nin Temmuz ayı uzun yıllar ortalama sıcaklığı 24,5 derece iken, 2018 yılı Temmuz ayı ortalama sıcaklığı 25,8 derece olarak kaydedilmiştir. 2018 Temmuz ayı, uzun yıllara göre 1,3 derece daha sıcak geçtiğini söylememiz mümkün. Temmuz ayının en düşük sıcaklığı 4,7 derece ile Erzurum'da kaydedilmiş. En yüksek sıcaklı ise 47,4 derece ile Cizre'de kaydedildiğini görüyoruz'' dedi.

meteoroloji istanbul hava durumu hava olayları kararsızlık son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama