Meteoroloji'den İstanbul İçin Peş Peşe Uyarı! O Saate Dikkat…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü başta İstanbul olmak üzere birçok il için son dakika sağanak yağış uyarısında bulundu. İstanbul'da bugün öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak ve sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre aynı zamanda Kars ve Ardahan'da da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

Meteoroloji'den İstanbul İçin Peş Peşe Uyarı! O Saate Dikkat…
Meteoroloji'den İstanbul İçin Peş Peşe Uyarı! O Saate Dikkat… melek eren

Meteoroloji Genel Müdürlüğü başta İstanbul olmak üzere birçok il için son dakika sağanak yağış uyarısında bulundu.  İstanbul'da bugün öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak ve sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre aynı zamanda Kars ve Ardahan'da da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye'de birçok Kent için peş peşe uyarı yapmaya devam ediyor.  Yapılan son değerlendirmelere göre bugün Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kırklareli, Tekirdağ ve Ardahan çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sağanak yağışların Rize çevreleriyle Trabzon'un doğu ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Meteorolojinin son değerlendirmelere göre hava sıcaklıkları Yurt genelinde mevsim normalleri civarında olacak.

KARS VE ARDAHAN İÇİN DE UYARI GELDİ
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre bölge genelinde sabah saatlerinden itibaren hava halk az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu olacak. Kars'ın Kuzey kesimleri ile Ardahan'da öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Bölgede sıcaklık mevsim normallerinde seyrederken Ardahan ve Ağrı'da gece en düşük hava sıcaklığı 7 derece olacak.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu meteoroloji hava durumu hava durumu istanbul yağış uyarı son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama