Meteoroloji'den 5 İl İçin Soğuk Hava ve Kar Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında Malatya Elazığ Bingöl Adıyaman ve Tunceli'de sıcaklıkları 8 ile 10 derece arasında az olacağı belirtilirken pazar günü içinde kar yağışı uyarısı yapıldı.

Meteoroloji'den 5 İl İçin Soğuk Hava ve Kar Uyarısı
Meteoroloji'den 5 İl İçin Soğuk Hava ve Kar Uyarısı melek eren

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü bölge tahmin ve uyarı Merkezi tarafından yapılan son dakika açıklamasında,  "Bölge genelinde hava parçalı ve çok bulutlu, Pazar günü ilk saatlerde kar yağışlı geçecek. Hava sıcaklıklarında yer yer 8-10 derecelik düşüşler beklenmektedir. Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esecek" ifadeleri kullanıldı. Merkez aynı zamanda böyle genelinde yer yer şiddetli buzlanma ve don olayının beklendiği Bu nedenle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları tedbirli olması gerektiği uyarısında bulundu.

MARMARA İÇİN DE UYARI GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Marmara bölgesi içinde uyarı geldi. Marmara Bölgesi'nde ve devam eden sağanak yağışların Yalova Tekirdağ İstanbul ve Kocaeli çevrelerinde Yağmur diğer bölgelerde ise Karla Karışık ve yağmur şeklinde olacağını tahmin edildiği belirtildi. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgilere göre bölgede Hava sıcaklıklarında da 1 ila 3 derece arasında düşüş olacak.

 

son dakika meteoroloji meteoroloji son dakika son dakika haberi hava durumu son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama