Meteoroloji İnternet Sitesinden Duyurdu, Gelecek Haftaya Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, gelecek hafta boyunca Türkiye'nin kuzey Afrika'dan gelen sıcak hava akımının etkisi altına gireceği belirtildi.

Meteoroloji İnternet Sitesinden Duyurdu, Gelecek Haftaya Dikkat!
Meteoroloji İnternet Sitesinden Duyurdu, Gelecek Haftaya Dikkat! melek eren

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada hafta ortasından bu yana ülkeyi etkisini altına alan soğuk ve yağışlı havanın Yurdu terk ettiği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre Türkiye'ye gelecek hafta boyunca yüksek basınç merkezi ile Kuzey Afrika üzerinden gelen sıcak hava akımlarının etkisi altına girecek ve bu nedenle Türkiye'de yağış beklenmiyor.

SICAKLIKLAR ARTACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yüksek basınç ve Açık havadan geceleri Radyasyon Kaybı nedeniyle Marmara Bölgesi ve yurdun iç kesimlerinde gece ve özellikle sabah erken saatlerde yer yer Sis ve pus hadisesinin görülebileceğini belirtti.  Gelecek hafta boyunca hava sıcaklıklarının hissedilir derecede artacağını belirtildiği açıklamada iç ve batı bölgelerde mevsim normallerinin 58 derece doğu bölgelerde ise mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde hava sıcaklıkları görüleceği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Meteoroloji hava durumu son dakika son dakika hava durumu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama