Meteoroloji İnternet Sitesinden Duyurdu! Cumartesi'den Çarşamba'ya Kadar Her Yerde Bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Internet sitesi üzerinden 5 günlük hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Meteorolojiden yayınlanan yeni hava durumu tahmin raporuna göre 20 Ekim Cumartesi gününden 24 Ekim Çarşamba gününe kadar başta Marmara Bölgesi olmak üzere yurdun bütün kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji İnternet Sitesinden Duyurdu! Cumartesi'den Çarşamba'ya  Kadar Her Yerde Bekleniyor!
Meteoroloji İnternet Sitesinden Duyurdu! Cumartesi'den Çarşamba'ya  Kadar Her Yerde Bekleniyor! melek eren

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmelerine göre yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu Akdeniz'in iç kesimleri Batı Karadeniz İç Anadolu'nun batısı Doğu Anadolu'nun Güney ve batısı Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Sakarya Kocaeli Bilecik Kütahya Afyonkarahisar kayseri-niğde Çankırı Bayburt Gümüşhane Erzincan ve Bingöl çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre İç Anadolu'nun doğuşu Doğu Akdeniz orta Karadeniz'in iç kesimleri Güneydoğu Anadolu bölgeleri ve Doğu Anadolu'nun batısında Toz taşınımı ile birlikte Marmara'nın Güney'i ve doğusu Batı Karadeniz ile Orta Karadeniz kıyı kesimleri ve kuzey Ege'nin iç kesimlerinde yer yer pus ve Sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARINDA ÖNEMLİ BİR DEĞİŞİKLİK YOK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son hava durumu tahminlerine göre hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacak. Sağanak yağış beklenen bölgelerde hava sıcaklıklarında 1 ile 3 derece arasında azalma beklenirken Yurt genelinde hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarında olacak. Marmara ve Batı Karadeniz'de Rüzgar genellikle güney kuzey ve Kuzeydoğu yönlerden hafif ve ara sıra orta kuvvette esecek.

CUMARTESİ’DEN ÇARŞAMBAYA KADAR SAĞANAK YAĞIŞ

Diğer yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yayınlanan 5 günlük hava durumu tahminlerine göre 20 Ekim Cumartesi gününden 24 Ekim Çarşamba gününe kadar başka Marmara Bölgesi olmak üzere yurdun bütün kesimlerinde sağanak yağışların etkili olacağı belirtildi.

meteoroloji son dakika gündem haber hava durumu istanbul sağanak uyarı istanbul hava durumu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama