Meteoroloji Bir Kez Daha Uyardı: Öğle Saatlerinden İtibaren Başlayacak, Önlem Alın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü dün yaptığı uyarıyı bir kez daha tekrarlayarak ugün özellikle Marmara Bölgesi'nde İstanbul'da dahil olmak üzere kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Peş peşe yapılan uyarılarda vatandaşların Ani su, sel baskını ve yerel dolu yağışları ne karşı dikkatli olmaları istendi.

Meteoroloji Bir Kez Daha Uyardı: Öğle Saatlerinden İtibaren Başlayacak, Önlem Alın
Meteoroloji Bir Kez Daha Uyardı: Öğle Saatlerinden İtibaren Başlayacak, Önlem Alın melek eren

Meteoroloji Genel Müdürlüğü dün yaptığı uyarıyı bir kez daha tekrarlayarak ugün özellikle Marmara Bölgesi'nde İstanbul'da dahil olmak üzere kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Peş peşe yapılan uyarılarda vatandaşların Ani su,  sel baskını ve yerel dolu yağışları ne karşı dikkatli olmaları istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin genelinde yer yer çok bulutlu hava hakim olacak.  Özellikle Marmara Bölgesi başta olmak üzere, Kıyı Ege,  Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Doğu Anadolu'da Kars Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzeyinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.  Bugün öğlen saatlerinden itibaren yağışların Kırklareli Edirne, Tekirdağ ve İstanbul'un Avrupa Yakası'nda etkili olması bekleniyor.

MARMARA BÖLGESİ İÇİN CİDDİ UYARI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Marmara bölgesi için ciddi uyarılar yapıldı.  Bugün öğlen saatlerinden itibaren Marmara Bölgesi'nin batısında zamanla bölge genelinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar beklenirken, İstanbul'un Avrupa Yakası, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli illerinin dikkatli olması istendi. 

BELEDİYE VE VATANDAŞLAR UYARILDI
Meteoroloji sağlık ve dolu yağışına karşı belediye vatandaşlarını uyardı. Özellikle Ceviz büyüklüğünde dolu beklenmesi nedeniyle vatandaşların araçlarını kapalı ortamlarda tutmalarına ilişkin mesajlar gönderildi.

İSTANBUL’DA YAĞIŞ ALARMI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan kuvvetli yağış açıklamasının Ardından uzmanlarda dolu konusunda İstanbullulara uyardı.   Geçtiğimiz yıl İstanbul'da meydana gelen benzer biri dolu yağışının ardından birçok araç zarar görmüştü.  Vatandaşlar ve Galericiler araçların zarar görmemesi için önlemlerini alırken, bazı araçların balonlu naylonlarla kaplandığı görüldü.

 

istanbul meteoroloji son dakika son dakika haberi dolu yağışı sağanak yağış uyarı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama