Mersin'de Kışın Ortasında Şoke Eden Görüntü! Dev Dalgalarla Oyun Oynadılar

Mersin İl genelinde saatteki hızı 75 kilometreye kadar ulaşan fırtına etkili olurken denizde dev dalgalar meydana geldi. Sahillerde 5-6 metrelik dev dalgaları gören gençler dalgalarla oyun oynarken bazı bölgelerde Deniz ve kara adeta birleşti.

Mersin'de Kışın Ortasında Şoke Eden Görüntü! Dev Dalgalarla Oyun Oynadılar
Mersin'de Kışın Ortasında Şoke Eden Görüntü! Dev Dalgalarla Oyun Oynadılar melek eren

Tehlikeli olmasına rağmen özellikle çocuklar karaya çıkan dalgaların altında oyun oynadı. Vatandaşlar ise devasa boyutta ulaşan dalgalarla fotoğraf çektirdi.

Mersin'de dün akşamüzeri başlayan yağmurlu hava bu sabah saatlerinde yerini Güneş ve fırtınaya bıraktı. Sabah saatlerinde sadece denizlerde etkili olan fırtına öğleden sonra kent merkezi ve ilçelerde de etkili olmaya başladı. Karada fırtına nedeniyle vatandaşlar 20 güçlük çekerken şimdiye kadar çatı uçması ağaç devrilmesi gibi herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi. Denizde ise etkili olan fırtına nedeniyle dev dalgalar oluştu.

DALGALARIN BOYU 5 - 6 METREYİ BULDU

Özellikle Kent Merkezi'nde bulunan Atatürk Parkı Salihli ile Erdemli ilçesinde 56 metreyi bulan dev dalgalar meydana geldi. Dalgaların sahillere vurduğunu görenler korkarken bazı bölgelerde Deniz'le Kara birleşti. Çocuklar ise tehlikeli olmasına rağmen karaya çıkan dalgaların altında oyun oynadı. Vatandaşlar da dev dalgalarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Balıkçı barınağında bulunan teknelerden hiçbiri Denize Açılan azken Açıkta bulunan teknelerde demir aldı. Bunun yanı sıra denizde balık avlamaya çalışan Martıların da uçmakta güçlük çektiği görüldü.

mersin fırtına dev dalgalar son dakika mersin hava durumu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama