Mersin'de 100 Bin Adet Cinsel İçerikli İlaç Ele Geçirildi

Mersin polisi tarafından düzenlenen operasyonda yurda Kaçak yollarla çok olduğu belirlenen 99 bin 913 adet sahte cinsel içerikli hap, stres, Jel ve krem ele geçirildi.

Mersin'de 100 Bin Adet Cinsel İçerikli İlaç Ele Geçirildi
Mersin'de 100 Bin Adet Cinsel İçerikli İlaç Ele Geçirildi melek eren

Mersin polisi tarafından düzenlenen operasyonda yurda Kaçak yollarla çok olduğu belirlenen 99 bin 913 adet sahte cinsel içerikli hap,  stres, Jel ve krem ele geçirildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre bir istihbaratı değerlendiren kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kaçakçılık yaptığı belirlenen şüphelilerin yakalanmasına yönelik Günışığı adı altında 5 ayrı adrese Eş Zamanlı Operasyon düzenledi.  Düzenlenen operasyon kapsamında 99 bin 913 adet cinsel içerikli hap, krem, jel ve sprey ele geçirildi.  Ayrıca operasyonunda 229 adet elektronik sigara likiti de ele geçirildi. Yakalanan Sahte cinsel içerikli hapların piyasa değerinin 750 bin lira olduğu öğrenilirken,  gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden A.Ç. tutuklanarak Cezaevine gönderildi.  Diğer yandan kentte KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan başka bir çalışmada ise Z.D. isimli şahsa ait depoda yapılan aramada, 410 kilo değişik marka ve ebatlarda gümrük kaçağı nargile tütünü bulundu. İfadesi alınan şüpheli serbest bırakıldı.

mersin kaçakçılık sahte hap cinsel içerikli hap son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama