Marketten Aldığı Salçanın İçinden Çıkanları Görünce Gözlerine İnanamadı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bir vatandaşın marketten aldığı biber salçasının içinden solucana benzeyen şeyler çıktı.

Marketten Aldığı Salçanın İçinden Çıkanları Görünce Gözlerine İnanamadı
Marketten Aldığı Salçanın İçinden Çıkanları Görünce Gözlerine İnanamadı melek eren

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bir hafta önce marketten satın aldıkları biber salçası ile yemek yapan aile yedikleri yemeğin ardından Karın ağrısı şikayetiyle rahatsızlandı. Aile ilk başta yaşadıkları karın ağrısına neden kaynaklandığını anlamazken salça kavanozu iki kez açtıklarında içinde solucan benzeri cisimlerin olduğunu fark etti.
Ev hanımı Gülay beşkardeş Beş yıldır aynı salçayı kullandıklarını belirterek ilk defa böyle bir durumla karşılaştıklarında söyledi ve  “Eşimin bir hafta önce aldığı salçayı ilk kullandığımız yemek sonrası bizim karnımıza ağrılar girdi. Fakat bu ağrının neden kaynaklandığını o an için anlayamadık. Birkaç gün sonra tekrardan yemek yapmak için kaşıkla salça almak isterken, içinden bu cisimlerin çıktığını gördüm. Bu cisimlerin önce ip olduğunu zannettim, fakat elime alıp baktım. İpten çok solucana benziyor. İnsan sağlığı bu kadar basit olmamalı. Gerekenlerin yapılmasını istiyorum” dedi. 
Ailenin Tarım ve Orman Bakanlığına şikayette bulunması üzerine ekipler marketten aldıkları aynı markaya ait başka bir salçayı laboratuvara götürerek incelemeye aldı.

bitlis salça solucan son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama