Lise Öğretmeni İlişki Yaşadığı Öğrencisi ile Birlikte Kaçtı

Zonguldak'ta bir lisede felsefe öğretmeni olarak görev yapan 50 yaşındaki B.Ç. ilişki yaşadığı 18 yaşındaki Y.G. isimli kız öğrencisi ile birlikte kaçtı. Olayın ortaya çıkması ile birlikte öğretmen hakkında idari soruşturma başlatılarak açığa alındığı öğrenildi.

Lise Öğretmeni İlişki Yaşadığı Öğrencisi ile Birlikte Kaçtı
Lise Öğretmeni İlişki Yaşadığı Öğrencisi ile Birlikte Kaçtı melek eren

Zonguldak'ta bir lisede felsefe öğretmeni olarak görev yapan 50 yaşındaki B.Ç.  ilişki yaşadığı 18 yaşındaki Y.G. isimli kız öğrencisi ile birlikte kaçtı. Olayın ortaya çıkması ile birlikte öğretmen hakkında idari soruşturma başlatılarak açığa alındığı öğrenildi.

Zonguldak'ta bulunan Başöğretmen Anadolu Lisesi'nden Bu yıl mezun olan 18 yaşındaki Y.G.’nin Geçen hafta eve gitmemesi ile birlikte Ailesi durumu Cumhuriyet savcılığına bildirdi. Yapılan Araştırma sonucunda 18 yaşındaki öğrencinin sevgili olduğu felsefe öğretmeni 50 yaşındaki B.Ç.  ile birlikte şehir dışına kaçtığı belirlendi. Öğretmen B.Ç.  hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından idari soruşturma başlatılırken açığa alındı. Bir süre önce kendisi gibi Öğretmen olan eşinden ayrıldığı ortaya çıkan B.Ç.  ile görüşen aile daha sonra şikayetinden vazgeçti. Talimatla ifadesi alınan B.Ç. ise serbest bırakıldı.

 

son dakika zonguldak lise öğretmeni yerel haberler
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama