Leyla Aydemir Nasıl Öldü? Dere Kenarına Sonradan Mı Bırakıldı?

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın birinci günü dedesinin evin önünden kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir ölü bulundu. 18 gündür devam edilen arama çalışmalarından bir sonuç olamazken Leyla’nın bugün köylüler tarafından su içerisinde öyle olarak bulunduğu bilgisi geldi.

Leyla Aydemir Nasıl Öldü? Dere Kenarına Sonradan Mı Bırakıldı?
Leyla Aydemir Nasıl Öldü? Dere Kenarına Sonradan Mı Bırakıldı? melek eren

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın birinci günü dedesinin evin önünden kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir ölü bulundu.  18 gündür devam edilen arama çalışmalarından bir  sonuç olamazken Leyla’nın bugün köylüler tarafından su içerisinde öyle olarak bulunduğu bilgisi geldi. 

Ağrı'da 18 gün önce Ramazan Bayramı'nın birinci günü ailesiyle birlikte gittiği Bezirhane Köyü'nde dedesinin Evinin önünden kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir den acı haber geldi. Bezirhane Köyü'nde yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan Kurudere mevkiinde Dere yatağında yüzüstü suyu içerisinde bulunan Leyla'nın cansız bedenin de herhangi bir daha darp izi olmadığı açıklanırken,  Leyla'nın dedesi Zeki Aydemir ise küçük kızın sırtında yara izlerinin olduğunu iddia etti. 

AĞRI VALİSİNDEN İLK AÇIKLAMA
Konu hakkında Aa muhabirine açıklama yapan Ağrı valisi Süleyman Elban ise, "Maalesef bugün 17.45  itibarıyla köyün yaklaşık 3 kilometre kuzeyinde derede, su içerisinde cansız bedenine ulaşıldı. Söz konusu alan daha önce balık adamlarımız tarafından ve  havadan drone görüntüleri ile çok fazla taraması yapılan bir alandı ancak maalesef bugün bu alanda cansız bedenine ulaşıldı. Konuyla ilgili detaylı araştırma devam ediyor. Savcılığın konuyla ilgili soruşturması devam ediyor.  Kamuoyuna gerekli açıklama daha sonra yapılacaktır. Başımız sağolsun." ifadesini kullandı.

AĞRI ağrı valisi leyla aydemir leyla aydemir nasıl bulundu son dakika son dakika haberi leyla aydemir öldürüldü mü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama