Kuytul İçin Yürüyen Kadınlar, Polisi Görünce 'Sağlık Yürüyüşü' Dedi

Erzurum'da Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'nın kurucu başkanı tutuklu Alparslan Kuytul için Yürüyüş yapan kadınlar karşılarında polisi görünce Sağlık Bakanlığı'nın her gün 10 bin adım tavsiyesini uyguladıklarını söyledi.

Kuytul İçin Yürüyen Kadınlar, Polisi Görünce 'Sağlık Yürüyüşü' Dedi
Kuytul İçin Yürüyen Kadınlar, Polisi Görünce 'Sağlık Yürüyüşü' Dedi melek eren

30 Ocak 2018 tarihinde Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı ona yönelik olarak düzenlenen soruşturmada Adana merkezli 3 ilde operasyon düzenlenmiş ve aralarında Vakfı kurucu başkanı Alparslan kuytul'un da bulunduğu 9 kişi tutuklanmıştı.

15 KADIN YÜRÜYÜŞ YAPTI

Erzurum'da yaklaşık 15 kadın bir araya gelerek boyunlarına bağladıkları ve üzerinde Alparslan Kuytul’a özgürlük yazan ve fotoğraf yer alan atkılarla yürüdü. Toplu halde yürüyen kadınlar polis tarafından Merkez Yakutiye ilçesinin Çaykara Caddesi'nde durdurularak kimlik kontrolü yapıldı.

SAĞLIK BAKANLIĞI’NIN TAVSİYESİNİ UYGULUYORUZ

Polis ekiplerini karşısında gören kadınlardan biri, "Bizler Sağlık Bakanlığı'nın her gün 10 bin adım tavsiyesini uyguluyoruz. Gezerken de çok sevdiğimiz hocamız Alparslan Kuytul'un fotoğrafının olduğu atkıyı takıyoruz. Kendisi 241 gündür tutuklu. Biz herkesi seviyoruz, vatanımızı da seviyoruz" dedi. Peşlerinde polislerle cadde ve sokaklarda bir süre gezen kadınlar daha sonra dağıldı.

erzurum kadın yürüyüş alparslan kuytul sağlık yürüyüşü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama