Küçükçekmece'de Polisten Kaçan Uyuşturucu Satıcısı Araçla Yayaların Arasına Daldı

İstanbul Küçükçekmece’de Polisten kaçan uyuşturucu satıcısı ararsa vatandaşların arasına daldı. Olay sırasında bazı vatandaşlar aracın çarpması sonucu yaralanırken polis uyuşturucu satıcısını kıskıvrak yakaladı.

Küçükçekmece'de Polisten Kaçan Uyuşturucu Satıcısı Araçla Yayaların Arasına Daldı
Küçükçekmece'de Polisten Kaçan Uyuşturucu Satıcısı Araçla Yayaların Arasına Daldı melek eren

İstanbul Küçükçekmece'de uyuşturucu satıcıları polisten kaçarken araç ve kaldırımdaki yayaları ve polisleri ezdi. Şüpheliler, 5 kişiyi ezerken polis tarafından kısa süre içerisinde kıskıvrak yakalandı.

ARAÇLA KALDIRIMA ÇIKTI

30 Eylül Salı günü saat 14.30’da Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri daha önce hakkında uyuşturucu kullanmak suçundan işlem yapılan G.M isimli şüpheliyi takibe aldı. Polis ekiplerinin takibi sırasında bir Otomobilde ön farları açıp kapayarak işaret verilmesi üzerine G.M kaçmaya başladı. Polis ekipleri otomobile binerek kaçmaya çalışan şüphelileri durdurmak için silahlarını çekti. Bunun üzerine araçları ile Kaldırıma çıkan şüpheliler aralarında polislerin de bulunduğu 5 kişiyi ezdi. Bir süre sonra Duran otomobilin onu yine polisler tarafından kesildi. Aracın içerisinde bulunan 4 şüpheli yere yatırılarak kelepçelendi. Güvenlik kameraları tarafından o anlar saniye saniye görüntülendi. Şüphelilerin üzerinde ve araç içerisinde yapılan arama sonucunda 12 gram Bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden biri tutuklanırken üçü serbest kaldı.

 

son dakika istanbul küçükçekmece polis uyuşturucu satıcısı son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama