Küçükçekmece'de Öldürülen 16 Yaşındaki Çocuğun Katili Komşusu Çıktı

İstanbul Küçükçekmece'de 16 yaşındaki zihinsel engelli Ahmet Yusuf Öz’ü bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüphelinin maktulün komşusu olduğu ve cinayeti hırsızlık süsü vermeye çalıştığı ortaya çıktı.

Küçükçekmece'de Öldürülen 16 Yaşındaki Çocuğun Katili Komşusu Çıktı
Küçükçekmece'de Öldürülen 16 Yaşındaki Çocuğun Katili Komşusu Çıktı melek eren

İstanbul Küçükçekmece'de önceki gün meydana gelen olayda 16 yaşındaki zihinsel engelli Ahmet Yusuf Öz evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu. Aynı zamanda Epilepsi hastası olduğu öğrenilen çocuğun katili komşusu çıktı. Cinayetin işlendiği evin alt katında oturan 41 yaşındaki F.Ç.'nin uyuşturucu aldıktan sonra Evde bulunan anahtarı kullanarak içeri girdiği ve cinayeti işlediği belirlendi. Gözaltına alındıktan sonra sorguda uyuşturucunun etkisinde olduğunu ve ne yaptığını hatırlamadığını söyleyen F.Ç.'nin "Uyandığımda onu kanlar içinde görünce panikledim. Hırsızlık süsü vermek için evdeki eşyaları alarak kaçtım"  şeklinde ifade verdiği belirtildi.

22 YERİNDEN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

İstanbul Küçükçekmece Bezirganbahçe Mahallesi çiçekli sokakta geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan olayda 16 yaşındaki Ahmet Yusuf Öz, evinde Edirne'den dönen anneannesi tarafından kanlar içerisinde bulunmuştu. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı İnceleme sonucunda 16 yaşındaki çocuğun 22 yerinden bıçaklandığı belirlenmişti. Ayrıca evde bulunan televizyon ve bilgisayarın ise çalındığı ortaya çıkmıştı.

POLİS ŞÜPHELİYİ GÖZALTINA ALDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı. Gece saatlerinde Olayın faili olduğu belirlenen F.Ç. gözaltına alındı. Ayrıca F.Ç.'nin ifadesi doğrultusunda sürdürülen operasyonda olayla ilgisi olduğu tespit edilen 33 yaşındaki C.A. da gözaltına alındı. 

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Olayla ilgili olarak soruşturma yırtan polis ekipleri cumartesi gecesi F.Ç.'nin uyuşturucu madde kullandıktan sonra evde bulunan üst kat komşusu kapı anahtarını alarak yukarı çıktığı ve eve girdiği belirlendi. Aşırı derecede uyuşturucu madde etkisinde olan katil zanlısı evde yaşadıklarını hatırlamadığını belirterek, "Kendime geldiğimde onu kanlar içinde gördüm. Nasıl yaptım neden yaptım hatırlamıyorum. Paniğe kapıldım. Olaya hırsızlık süsü vermek için evde bulunan televizyon ve bilgisayarı alarak kapıyı çekip evden çıktım." dedi.

 

son dakika istanbul küçükçekmece engelli çocuk son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama