Küçük Leyla'nın Köyünde Büyük Hareketlilik, 4 Gündür Tokası ve Muskası Aranıyor

Ağrı’da Leyla'nın köyünde dört gündür Hareketlilik var. AFAD ve jandarma ekipleri Leyla'nın köyünde kıyafetlerinin bulunduğu tarlada dört gündür saç tokası ve muska arıyor. Küçük Leyla Hanım kıyafetleri cesedin bulunduğu alana 300 metre yakında bulunmuştu.

Küçük Leyla'nın Köyünde Büyük Hareketlilik, 4 Gündür Tokası ve Muskası Aranıyor
Küçük Leyla'nın Köyünde Büyük Hareketlilik, 4 Gündür Tokası ve Muskası Aranıyor melek eren

Ağrı’da Leyla'nın köyünde dört gündür Hareketlilik var.  AFAD ve jandarma ekipleri Leyla'nın köyünde kıyafetlerinin bulunduğu tarlada dört gündür saç tokası ve muska arıyor.  Küçük Leyla Hanım kıyafetleri cesedin bulunduğu alana 300 metre yakında bulunmuştu.

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın ilk günü ortadan kaybolan ve 18 gün sonra cesedi bulunan 3 buçuk yaşındaki Leyla'nın köyünde Hareketlilik var.  Leyla kaybolduktan sonra üzerinde bulunan kıyafetler cesedin bulunduğu alana 300 metre yakında bulunmuştu.  4 gün önce ekipler minik kıza ait atleti de tarlanın içerisinde buldu. 

MUSKA VE TOKA ARANIYOR
Leyla kaybolduğunda boynunda bulunan muska ve kafasında bulunan pembe renkli toka hala bulunamadı.  Jandarma ekipleri 4 gündür tarlayı karış karış arıyor ve toka ile Muskayı bulmaya çalışıyor. Henüz herhangi bir ipucu elde edilemediği öğrenildi. Çalışmaların saç tokası ve muska buluncaya kadar süreceği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

leyla leyla aydemir leyla aydemiri kim öldürdü son dakika leyla aydemir ölümü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama