Küçük Kızı Hareket Halindeki Minibüsün Arkasına İple Bağlayan Baba: “Hoşuma Gittiği İçin Bağladım”

Çankırı'da seyir halindeki minibüsün arkasını iple bağlanan 13 yaşındaki kız başka sürücüler tarafından görüntülenmişti. Görüntüler sosyal medyada hızla yayılmış ve sosyal medya kullanıcıları olaya büyük tepki göstermişti. Küçük kızı minibüsün arkasına bağlayan aracın sürücüsü ve babası olduğu öğrenilen kişi ise verdiği ifadede "Hoşuma gittiği için bağladım" dedi.

Küçük Kızı Hareket Halindeki Minibüsün Arkasına İple Bağlayan Baba: “Hoşuma Gittiği İçin Bağladım”
Küçük Kızı Hareket Halindeki Minibüsün Arkasına İple Bağlayan Baba: “Hoşuma Gittiği İçin Bağladım” melek eren

Çankırı'da seyir halindeki minibüsün arkasını iple bağlanan 13 yaşındaki kız başka sürücüler tarafından görüntülenmişti. Görüntüler sosyal medyada hızla yayılmış ve sosyal medya kullanıcıları olaya büyük tepki göstermişti. Küçük kızı minibüsün arkasına bağlayan aracın sürücüsü ve babası olduğu öğrenilen kişi ise verdiği ifadede "Hoşuma gittiği için bağladım"  dedi.

Çankırı'nın orta ilçesine bağlı Yaylakent Beldesi yakınlarında seyir halinde olan bir minibüsün arkasında bağlı kızın 13 yaşında olduğu öğrenildi. Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından sürücü Baba İdris K.  gözaltına alındı. 

KÜÇÜK KIZ ARACIN ARKASINA İPLE BAĞLANDI
Çankırı Yaylakent Beldesi yakınlarındaki yolda seyir halinde bulunan bir minibüsün arkasında bağlı kızı görenler büyük şok yaşadı. Aracın arkasına siyah kalın iplerle bağlı olduğu görülen küçük kızın bu hali cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.

SÜRÜCÜ YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI
Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından görüntülü izleyenler minibüs sürücüsüne büyük tepki gösterdi. İsminin İdris K. olduğu ve küçük kızın babası olduğu öğrenilen Sürücü Cumhuriyet savcılığının talimatı ile Orta ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. şabanözü Adliyesi ne götürülen İdris k.  burada sorguya alındı.

SÜRÜCÜNÜN KIZIN BABASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
13 yaşındaki kız çocuğunun babası olduğu öğrenilen sürücü karakolda verdiği ifadesinde Yaylakent beldesinde bulunan kız kardeşini ziyarete gittiklerini ve Dodurga köyündeki evlerine dönerken hoşuna gittiği gerekçesiyle kızına aracın arkasına bağladığını iddia etti.

çankırı küçük kız aracın arkasına iple bağlanan kız çankırı haberleri çankırı orta
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama