Korkunç! Yavru Köpeği Bacaklarından Vurdular

İzmir'in Çiğli ilçesinde 7 aylık yavru köpek sokak ortasında tabancayla bacaklarından vuruldu. Yavru köpeğin imdadına hayvanseverler yetişip veterinere götürürken polis ekipleri Kasım adlı yavru köpeği silahla vuran kimliği belirsiz saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Korkunç! Yavru Köpeği Bacaklarından Vurdular
Korkunç! Yavru Köpeği Bacaklarından Vurdular melek eren

İzmir'in Çiğli ilçesi Dere Caddesi'nde cumartesi Gece saatlerinde yaşanan olayda iddiaya göre takside bulunan bir müşteri tabancayla Yol kenarındaki 7 aylık köpeğe ateş etti. Yavru köpeğin İki bacağını da Kurşun isabet ederken kanlar içinde yerde kaldı. Saldırgan köpeği Ateş ettikten sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. Hayvansever Sezgi Sarı, Bacaklarından yaralanan Yavru köpeğe hemen veterinere götürdü. Yaralı köpek burada tedavi altına alınırken çekilen röntgen de Ayaklarında kurşunla rastlanmadı. Silahla vurulduğu belirlenen yavru köpeğin sahibi Nalan bakıra ulaşan Veteriner Kliniği emniyete giderek şikayetçi oldu. Olayın meydana geldiği bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen Çiğli Emniyet Müdürlüğü ekipleri de saldırganın yakalanması için çalışmalara başladı.

'CEZASIZ KALMASIN'

Yavru köpeği yaralı halde bulan hayvansever Sezgi Sarı, "Cuma günü silahla bir köpeğin vurulduğu bize söylenince hemen olay yerine gittik. Köpeğimiz bacaklarından yaralıydı ve görgü tanıkları silahla vurulduğunu söyledi. Veterinere götürüp tedavisini yaptırdık. Daha sonra sahibine ulaşıp emniyete giderek şikayetçi olduk. Emniyet yetkilileri güvenlik kamerası görüntülerini inceleyip saldırganı bulacaklarını söyledi. Saldırgan bir taksiden ateş etmiş ve olay yerinden kaçmış. Köpeğimizin ismi 'Kasım' ve şu anda tedavisi devam ediyor. Çok güzel bir köpek. İnşallah bundan sonra hayatı daha güzel olacak. Biz saldırganın bulunmasını ve bu olayın cezasız kalmamasını istiyoruz"  diye konuştu.

izmir çiğli yavru köpek son dakika yavru köpeği vurdu son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama