Korkunç Olay! 'Sen Kiminle Mesajlaşıyorsun, Odaya Gir, Soyun!'

İzmir'in Buca ilçesinde Geçtiğimiz aylarda yaşanan ve gündemi derinden sarsan olay da eşi S.C.'yi yumruklayıp, oklava ve kemerle döverek parmağını kırdığı iddia edilen Uğur C.'nin tutuksuz yargılandığı mahkeme sürüyor. Mahkemenin son duruşmasında tanık olarak ifade veren B.B., mağdur kadının eşinden şiddet gördüğünü Herkesin Bildiğini belirterek, “Kocasından dayak yediği için elleri yüzü hep mosmordu" ifadelerini kullandı. Son duruşmaya sanık koca katılmadı.

Korkunç Olay! 'Sen Kiminle Mesajlaşıyorsun, Odaya Gir, Soyun!'
Korkunç Olay! 'Sen Kiminle Mesajlaşıyorsun, Odaya Gir, Soyun!' melek eren

Buca'nın çamlıpınar Mahallesi'nde yaşayan 30 yaşındaki S.C. Iki çocuğunun babası olan eşi Uğur C.'den şiddet gördüğü gerekçesiyle geçtiğimiz 9 Ağustos tarihinde evini terk etmek istedi.  Mahallede bulunan bir emlakçı daha Yardım isteyerek başka bir eve taşınmak isteyen kadının eşi telefonunda tanımadığı bir numarayla mesajlaşmaları gördü. Bunun üzerine cani koca, "Sen kiminle mesajlaşıyorsun, odaya gir, oklavayı al, soyun" dedi. Korkudan kocasının dediğini yapan kadın önce yüzüstü Daha sonra da sırt üstü oklava ile dayak yedi. Kadın eşine karşı koymak için elini uzattığında ise parmağı kırıldı. Cani koca kadını döverken oklava kırılınca bu defa yamukla saldırdı. Daha sonra da pantolon kemerini çıkararak kadını bu şekilde dövdü.

Talihsiz kadının bacaklarının ön ve arka tarafı bilekleri oklava ve kemer darbeleri ile mosmor olurken Dudağı patladı. Olaydan sonra ders notları olarak bir yakını ile Polis Merkezine giden kadın şikayetçi oldu. Gözaltına alınan koca ise savcılıkta yapılan sorgunun ardından serbest bırakıldı. Kadının avukatı salon serbest kalmasına itiraz etti ve kadının içler acısı halinin fotoğraflarını dilekçeye ekledi. Bu Dilekçenin ardından Camii Hoca hakkında yakalama kararı çıktı. Uğur C., Verdiği ifadede olayı hatırlamadığını tartıştıktan sonra yatıp Uyuduğunu söyledi. Fakat bu defa tutuklanan koca ilk duruşmada tahliye edildi. Cani koca hakkında 'kasten ağır yaralama', 'eziyet çektirme', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'hakaret' suçlarından toplam 7 yıl 3 aydan 27 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

'S.C.'NİN KOCASINDAN DAYAK YEDİĞİNİ HERKES BİLİRDİ'

Davanın bugün görülen duruşmasında mağdur ve avukatları katılırken tutuksuz sanık sağlık sorunlarını gerekçe göstererek duruşmaya gelmedi. Olayın yaşandığı dönemde mahallede emlakçılık yapan ve duruşmada tanık olarak dinlenen B.B., Genç kadının eşinden sürekli olarak dayak yediği için yüzünde morluklar olduğunu söyledi. Sonic kocanın kardeşinin kendisine yalan beyanda bulunması için teklifte bulunduklarını söyleyen emlakçı, "S.C. kardeşime kiralık ev bulmam için mesaj atmış. Bunun dışında bir mesajlaşma olmamıştır.  S.C.'nin o dönem yüzü, elleri hep mosmordu. S.C.'nin kocasından dayak yediğini herkes bilirdi. Uğur C.'nin kardeşi bana duruşmalara katılıp yalan beyanda bulunmam için teklifte bulunmuştur. Duruşmaya katılıp yalan beyanda bulunmadığım için de beni tehdit etmiştir. Olayla bir alakam yokken, tehdit edildiğim için duruşmaya gelerek tanıklık yaptım." ifadelerini kullandı.

izmir buca kadına şiddet
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama