Korkunç Olay! Kaçırdıkları Kıza Karşılık İki Kız Teklif Ettiler

Diyarbakır'ın Merkez Sur ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Mehmet Salih Bilal evlerinde Misafir ettikleri ailenin Taner ismi ile tanıştığı 25 yaşındaki oğlumun lise 2. sınıf öğrencisi kızları Berfin Güler’i kandırarak kaçırdığını öne sürdü. Ayrıca babanın iddiaları bununla kalmadı kızımı kaçırdığını iddia ettiği ailenin Berfin'e karşı para ve beğenecekleri iki kıza teklif ettiklerini söyledi.

Korkunç Olay! Kaçırdıkları Kıza Karşılık İki Kız Teklif Ettiler
Korkunç Olay! Kaçırdıkları Kıza Karşılık İki Kız Teklif Ettiler melek eren

Diyarbakır'ın Merkez Sur ilçesine bağlı yaklaşık 8 kilometre mesafede bulunan Karabaş Mahallesi'nin küme evler mezrasında Göçebe bir aile Mehmet Salih Güler tarafından ağabeyine ait boş eve yerleştirildi. Göçebe ailenin evde konaklamalarını izin verilirken Taner ismi ile bilinen oğlu iddiaya göre 4 çocuklu Mehmet Salih Ayfer Güler çiftinin lise 2. sınıf öğrencisi olan kızları Berfin Gülleri 3 Kasım tarihinde kaçırdı. İnşaat işçisi Baba kızının bulunması için güvenlik güçlerine haber vardı fakat yapılan aramalara rağmen kız bulunamadı.

Bir süre sonra Mehmet Salih Güler aileye ulaştı. Aile kızına karşılık para ve beğendiği iki kızı teklif ederken Baba Mehmet Salih Güler, "Bizim göçer dediğimiz ya da göçebe olarak yaşayan bir aile yaz mevsiminde bizim köye yerleşti. Havalar soğuyunca da boş olan ağabeyimin evine yerleşmelerine izin verdik. Ben de inşaatlarda çalışıyorum, gurbetteyim. Ben çalışırken hanıma demişler ki, 'Kızınızı oğlumuza verin.' Hanım da elinde bir şey olmadığını, babasının karar vereceğini söylemiş. Ben geldiğimde benim kızımın okula gittiğini söyledim. 'Okulunu bitirsin sonra Allah neyi gösterir, o zaman bakarız' diye cevap verdim. Kızımın evlenmesine razı olmadım. Yine de kızımın kararını sordum. Kızım da bana 'Baba ben evlenmem, okula gideceğim' dedi. Benden utanır diye annesine, ablasına, ağabeyine de sordurdum, onlara da aynı şeyi söylemiş. Ben yine işe gittiğim sırada ağabeyim beni aradı, kızımı istediklerini söyledi. Ben ona da kızımın küçük olduğunu söyledim"  ifadelerini kullandı.

4- 5 KIZI AYNI YÖNTEMLE KAÇIRMIŞLAR

Adapazarı'nda çalışırken 3 Kasım tarihinde kızının kaçırıldığını öğrendiğini ve Diyarbakır'a geldiğini söyleyen Mehmet Salih Güler, "Oğlanın babasını aradım. Babası, kızımın küçük olduğunu, kendi oğlunun ise 25 yaşında olduğunu söyledim. 'Bir cahillik yapmışlar, kızımı getirin konuyu kapatalım' dedim. O da bana, 'Aile olarak 4- 5 gelini bu şekilde kaçırmışız. Çoğunun da yaşı 15'in altında. Kimse de bir şey yapamadı, bundan sonra da kimse bize bir şey yapamaz' dedi. Ona 'Güçlü olabilirsin ama benim devletim daha güçlü, ben devletime, askere, polise güveniyorum' dedim. Kızımın kim tarafından kaçırıldığı belli. Ama hiç bir şey elde edemiyoruz"  dedi.

'KIZIMA KARŞILIK 2 KIZI TEKLİF ETTİLER'

Kızını kaçırdığını iddia ettiği ailenin harfine karşılık para ve beğenecekleri iki kıza teklif ettiklerini söyleyen Güler, "Kızımın kendi rızasıyla gittiğine inanmıyorum. Aracılar geliyor para teklif ediyorlar. Ben de onlara 'Kızımın bedelini kimse ödeyemez, öyle bir şansınız yok' diyorum. Muhtar ve ağaları gelmişler bizimkilere demişler ki 'Bizim ailemizin içerisinde beğendiğiniz 2 kızı seçin alın götürün, oğlunuza mı, yeğeninize mi kime götürüyorsanız götürün' demişler. Ben öyle bir terbiyesizlik yapamam, onlar gibi değiliz, ben böyle bir şeyi kabul etmem. Ben devletime güveniyorum, jandarma, polis, asker kızımı inşallah en kısa sürede ortaya çıkaracak. Kaba kuvvetle iş halledemezler." dedi.

diyarbakır sur kız kaçırma para korkunç olay
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama