Korkunç Olay! 1 Yaşındaki Çocuk Ölü Bulundu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kreşte bakıcısı tarafından yutulan 1 yaşındaki çocuk ölü bulundu. Bakıcının çocuğu ne olduğunu fark ettikten sonra kucağına alarak koşuşturması çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.

Korkunç Olay! 1 Yaşındaki Çocuk Ölü Bulundu
Korkunç Olay! 1 Yaşındaki Çocuk Ölü Bulundu melek eren

Bursa'nın İnegöl ilçesi Burhaniye Mahallesi'nde meydana gelen olayda 1 yaşındaki Melisa Tuana Memiş bakıcısı tarafından yemek yedikten sonra yatağına yatırıldı. Bakıcı bir süre sonra çocuğu kontrol etmeye gittiğimde çocuğun hareketsiz yattığını gördü. Küçük çocuğu hemen kucağına alan bakıcı çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Bu sırada bir hasta almaya giden 112 Acil Servis ekiplerini gören bakıcı yola atlayarak ambulansı durdurdu. Sağlık görevlileri bakıcının kucağındaki bebeği alarak İnegöl Devlet Hastanesi'ne hareket etti. Fakat küçük Melisa yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçük kızların ölüm haberini alan anne ve baba sinir krizi geçirdi. Melisa'nın cansız bedeni İnegöl Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ

Küçük Melisa'yı bakıcının kucağına alarak çevredekilerden yardım istemesi güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Küçük Melisa'nın ölmesinin ardından Cumhuriyet Savcılığı Olay yeri inceleme ekipleri ile birlikte olan dernekte incelemeler yaptı. Ölüm olayının olmasının hemen ardından kreşte çocukların bulunması dikkat çekerken olayı Duyanlar gelip çocukları alıp evlerine götürdü.

bursa inegöl 1 yaşındaki çocuk son dakika son dakika haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama