Köpek Dehşeti: Kafa Derisi İki Yerinden Koptu

Antalya'nın Elmalı ve Alanyalı ilçelerinde birer hafta arayla gerçekleşen köpek saldırısında yaralanan Metehan Yalman ve Fatma Sarı Aynı hastane odasında tedaviye alındı. Küçük Metehan 3 köpeğin saldırısı nedeniyle bacaklarından ağır yaralanırken 2 köpeğin saldırısına uğrayan Fatma Sarının ise kafa derisi iki yerinden koptu.

Köpek Dehşeti: Kafa Derisi İki Yerinden Koptu
Köpek Dehşeti: Kafa Derisi İki Yerinden Koptu melek eren

Kayseri’de cuma günü Baki Ayşe simitçioğlu Anadolu Lisesi 9A sınıfı öğrencileri Mehmet Özer ve Hacı Ali Tuğrul okul çıkışı evlerine giderken başıboş gezen sokak köpeklerinin saldırısına uğramıştı. Olay yerinde parçalanarak hayatını kaybeden Mehmet Özer'in ölüm haberi tüm Türkiye'yi şoke ederken Antalya'dan da iki saldırı haberi geldi. 
Antalya'nın Elmalı ilçesinde ilkokul 2. sınıf öğrencisi Metehan Yalman Geçen hafta amcasının evine gittiği sırada komşularına ait 3 köpeğin saldırısına uğradı. Köpekler Metehan’ı iki bacağından ısırarak yere düşürdü. Metehan bir yandan bağırıp yardım isterken Diğer yandan köpeklerle mücadele etti. Çevredeki onu gören vatandaşlar hemen yardıma koşarak kurtardı. Yakınları tarafından Elmalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Metehan burada tedavi altına alındı. Burada yapılan Tedavinin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen küçük çocuğun Bacaklarında doku kaybı belirlendi. Antibiyotik tedavisi ve kuduz aşısı programına alınan ve doku nakli yapılacak.

'YERE DÜŞTÜM ISIRMAYA DEVAM ETTİLER'

Metehan ameliyat için gün sayarken yaşadığı korkuyu üzerinden atmak ve unutmak için hastane odasında durmadan kitap okuyor İnternette çok sevdiği araba yarışlarını izliyor. Küçük çocuk yaşadıklarını sesi titreyerek anlatırken; "Bir anda üzerime atladılar. 3'ü de komşumuza ait köpekler. Neden saldırdılar anlamadım. Yere düştüm ve ısırmaya devam ettiler. 2 bacağımda derin yaralar var. Aşı programından sonra ameliyatla doku nakli yapılacak" dedi.

TORUNUNU ALMAYA GİDİYORDU

Antalya'nın Alanya ilçesinde Fatma Sarı iki hafta önce Metehan gibi komşu köpeği dehşeti yaşadı. Görme engelli kız Gülsüm teke ile okuldan dönen 11 yaşındaki Melek’i almak için evinden çıkan kadın Servisle mi lan torununu alıp dönüşe geçtiği sırada kızı ile birlikte komşusuna ait iki köpeğin saldırısına uğradı. Iki çocuklu çift kendine kurtarırken anne ve kızı yere düştü. Çığlıklar üzerine olay yerine gelen vatandaşlar iki katını köpeklerden kurtardı. Görme engelli Gülsüm teke aldığı darbeler nedeniyle hafif yaralanırken Fatma sarının kafa derisi yüzüldü. Gülsüm teke Alanya'da tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilirken Fatma Sarı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Fatma Sarı yaşadığı dehşet anlatırken komşularından da şikayetçi olduğumu söyledi.

son dakika haber metehan son dakika haberi köpek saldırısı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama