Konya'da Bu Sabah! Evli Galerici 4 Yıldır Yasak Aşk Yaşadığı 3 Çocuk Annesi Sevgilisini Öldürdü

Konya'da bu sabah saat 08.30 sularında yaşanan olayda eşinden boşanmış ve 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen 50 yaşındaki Azerbaycan uyruklu Saibe Yükselir, 4 yıldır ilişki yaşadığı iddia edilen evli sevgilisi 46 yaşındaki Rahim A. tarafından 8 kurşunla öldürüldü. Olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı.

Konya'da Bu Sabah! Evli Galerici 4 Yıldır Yasak Aşk Yaşadığı 3 Çocuk Annesi Sevgilisini Öldürdü
Konya'da Bu Sabah! Evli Galerici 4 Yıldır Yasak Aşk Yaşadığı 3 Çocuk Annesi Sevgilisini Öldürdü melek eren

Konya'da bu sabah saat 08.30 sularında yaşanan olayda eşinden boşanmış ve 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen 50 yaşındaki Azerbaycan uyruklu Saibe Yükselir,  4 yıldır ilişki yaşadığı iddia edilen evli sevgilisi 46 yaşındaki Rahim A. tarafından 8 kurşunla öldürüldü. Olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı.

Konya'nın Merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Galericiler Sitesi'nde bu sabah 08.30 sularında meydana gelen olayda üç çocuk annesi ve Eşinden boşanmış olduğu öğrenilen Saibe Yükselir, İddiaya göre Dün 4 yıldır ilişki yaşadığı sevgilisi evli Rahim A.'nın iş yerine gelerek,  eşinden boşanmasını ve kendisi ile evlenmesini istedi. Bunun üzerine ikisi arasında tartışma yaşandı.  Tartışmanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri çifte ayırırken çift birbirinden şikâyetçi olmadıklarını söyleyerek barıştı. 

8 EL ATEŞ ETTİ
Bu sabah saatlerinde ise Rahim A.  otomobil ile işyerine geldikten sonra sevgilisi Saibe Yükselir’e tabanca ile 8 el ateş etti. Araç içerisinde yaşanan olaydan sonra Rahim A.  kanlar içerisinde kalan kadını araçtan aşağıya attı ve hızlı olay yerinden uzaklaştı. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kadın hastaneye kaldırılırken Konya Numune Hastanesi'nde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaçan Rahim A.’nın yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı.

 

konya karatay galerici evli sevgili yasak aşk son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama