Komşuya Gidip Geldi, Kabusu Yaşadı! Kocasını O Halde Görünce...

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde yaşayan 41 yaşındaki Fatoş Alkan yangında Dumandan etkilenen eşi 45 yaşındaki Ahmet Alkan'ı alevler arasından çıkararak kurtardı. Alkan ailesinin evleri kullanılamaz hale gelirken Kış ortasında evsiz kalan aile yardım bekliyor.

Komşuya Gidip Geldi, Kabusu Yaşadı! Kocasını O Halde Görünce...
Komşuya Gidip Geldi, Kabusu Yaşadı! Kocasını O Halde Görünce... melek eren

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde Yeni Mahalle Mehtap sokakta yaşayan Alkan ailesine ait müstakil evde 22 Aralık tarihinde saat 14 sularında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. O sırada hasta olan ve evde uyuyan Baba Ahmet Alkan, Evde çıkan yangını Fark etmedi. Bu sırada komşuda olan ve eve dönen Fatoş Altan evlerinden yükselen alevleri görünce büyük şok yaşadı. Bu sırada çocukları Kaan Berkan ve Efe'nin oynadığı Evde hasta olan eşini dışarıda göremeyince düşünmeden alevlerin arasına daldı. Eşini alevlerin arasından çıkararak hayatını kurtaran kadın evlerinin tamamen yanmasının üzüntüsünü yaşadı.

Eşi ve çocukları ile birlikte Doğubeyazıt arama kurtarma Derneği'nin kendilerine verdiği konteynerde yaşam mücadelesi veren Fatoş Alkan, "Komşudan dönüyordum, evimden alevlerin çıktığını gördüm. Hemen koşarak geldim, eşim odada hasta uyuyordu. İçeriye girdiğimde eşim salona kadar gelmiş sonra dumandan etkilenerek bayılmıştı, müdahale ettim eşimi alevlerin arasından çıkardım. Allah korudu eşim yanmaktan kurtuldu, bu duruma şükrediyorum" dedi. Aile Kış ortasında evsiz kalırken çocukları da eğitimlerini ara vermek zorunda kaldı. Üniversite sınavlarına hazırlanan Kaan Çok Programlı lisede 3. sınıfta okuyan Baykan ve Mehmet Akif İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Efe evle birlikte yanan kitap ve defterleri yüzünden Okula gidemiyor.

 

ağrı doğubeyazıt son dakika haber yangın
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama