Kocaeli'nde Karısını Ağabeyinden Kıskanan Koca Pompalı Tüfekle Dehşet Saçtı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ağabey ile kendisini aldattığını öne sürdüğü eşini sokak ortasında kovalayan şahıs kadının sığındığı spor salonunda pompalı tüfekle dehşet saçtı. Kadın yaralı şekilde kanlar içinde yerde kalırken silahlı saldırgan spor salonu çalışanları tarafından etkisiz hale getirildi.

Kocaeli'nde Karısını Ağabeyinden Kıskanan Koca Pompalı Tüfekle Dehşet Saçtı
Kocaeli'nde Karısını Ağabeyinden Kıskanan Koca Pompalı Tüfekle Dehşet Saçtı melek eren

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Kozluk Mahallesi Sümer Sokak üzerinde bulunan Seka sporcu Eğitim Merkezi'ndeki kafeteryanın bahçesinde bugün 12 sularında meydana gelen olayda bir süre önce hapishaneden çıkan Sami K. İsimli bir şahıs, Elindeki pompalı tüfekle kendisine ağabeyine aldattığını iddia ettiği eşi Gülbeyaz K.’yi Sokak ortasında kovalamaya başladı.

Gülbeyaz K. Öfkeli eşini gördükten sonra koşmaya başladı fakat şahıs kadının arkasından defalarca ateş etti. Eşinden kurtulmak için yol kenarında bulunan bir spor salonunun önündeki kafaya sığınmak isteyen kadın ateşlenen kurşunlardan birisini bacağına isabet etmesi sonucu kanlar içerisinde yere yığıldı. Kafeterya çalışanlarından biri olayı görerek koşarak saldırgan Sami K.’nin Üzerine atladı ve elindeki silahı aldı.

TÜFEKTEN ÇIKAN SAÇMALAR KALÇISINI PARÇALADI

Çalışanlar şahsı etkisiz hale getirdikten sonra hemen 112 Acil Yardım ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Öfkeli kocayı gözaltına alırken sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi Olay yerinde yapılan kadın ise Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan kontroller de tüfekten çıkan saçmaların kadının kalçasını parçaladığı belirlendi ve kadın ameliyata alındı.

son dakika kocaeli öfkeli koca dehşet pompalı tüfek
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama