Kocaeli'de Kayınvalide Gelinini Sevgilisi ile Yakaladı, Çıplak Kaçan Adamı Mahalleli ile Birlikte Dövdü

Kocaeli'nde, 3 çocuk annesi Olduğu öğrenilen Asya isimli kadın iddiaya göre N.Ş.K. ile yasak aşk yaşamaya başladı. Bugün eve gelen N.Ş.K. ile birlikte olan kadın kayınvalidesine yakalandı. Kayınvalide gelinine odaya kilitlerken, N.Ş.K. çıplak halde Sokağı kaçtı. Bunun üzerine kayınvalide de arkasından koşarken mahalleliye durdurmaları yönünde çağrı yaptım. Mahalle sakinleri tarafından yakalanan N.Ş.K.’yi linç edilmekten polis kurtardı.

Kocaeli'de Kayınvalide Gelinini Sevgilisi ile Yakaladı, Çıplak Kaçan Adamı Mahalleli ile Birlikte Dövdü
Kocaeli'de Kayınvalide Gelinini Sevgilisi ile Yakaladı, Çıplak Kaçan Adamı Mahalleli ile Birlikte Dövdü melek eren

Kocaeli'nde, 3 çocuk annesi Olduğu öğrenilen Asya isimli kadın iddiaya göre N.Ş.K. ile yasak aşk yaşamaya başladı. Bugün eve gelen N.Ş.K. ile birlikte olan kadın kayınvalidesine yakalandı.  Kayınvalide gelinine odaya kilitlerken, N.Ş.K.  çıplak halde Sokağı kaçtı. Bunun üzerine kayınvalide de arkasından koşarken mahalleliye durdurmaları yönünde çağrı yaptım. Mahalle sakinleri tarafından yakalanan N.Ş.K.’yi linç edilmekten polis kurtardı.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesine bağlı İnönü Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi'ndeki bir apartmanda dün yaşanan olayda ilçede bulunan bir hastanenin asla kabul bölümünde çalışan A.S. isimli kadın N.Ş.K. isimli sevgilisine eve çağırdı. Yasak aşk yaşayan ikili evde kayınvalide tarafından yakalandı. Kayınvalide gördükleri karşısında önce şaşkınlık yaşarken ardından gelini odaya kilitledi.  Bu sırada N.Ş.K.  evden çıplak halde koşarak dışarıya kaçtı.

MAHALLE SAKİNLERİ LİNÇ ETMEK İSTEDİ
Mahalleli de kayınvalidenin bağırışları üzerine durumu öğrenerek adamı sokak ortasında tekme tokat dövmeye başladı.  çıplak  feci şekilde dayak yiyen N.Ş.K., bir anda öfkeli kalabalığın  elinden kurtuldu ancak Mahalle sakinlerinden biri üzerine araç sürerek tekrar durdurdu.  İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri adamı linç girişiminden kurtardı. Daha sonra ambulansla İstanbul'da bir hastaneye kaldırılan adamın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

kocaeli kayınvalide yasak aşk son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama