Kocaeli'de fuhuş operasyonu: 10 gözaltı

Kocaeli İzmit ilçesinde polis ekipleri tarafından bir eve düzenlenen fuhuş baskınında poğaça aracılık ettiği iddia edilen 4 şüpheli ile 6 Özbekistan uyruklu kadın gözaltına alındı.

Kocaeli'de fuhuş operasyonu: 10 gözaltı
Kocaeli'de fuhuş operasyonu: 10 gözaltı melek eren

Kocaeli İzmit ilçesi Yahya Kaptan Mahallesi'nde meydana gelen olayda alınan bilgiye göre Kocaeli Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan saha çalışmaları sonucunda bir apartmanda kiralanan 2 dairede fuhuş yaptırıldığı tespit edildi. Ekipler elde ettikleri bu istihbarat doğrultusunda harekete geçerek fuhuş yaptırıldığı belirtilen apartmandaki adreslere operasyon yaptı. Polis ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucunda fuhuşa aracılık ve Yasemin ettikleri öğrenilen F.K. (62), oğlu H.K. (37), O.E. (35) isimli Özbekistan uyruklu kadın ve A.K. (75) ile A.T. (30), S.M. (37), D.K. (41), D.A. (39), N.X. (41) ve R.M. (40) isimli Özbekistan vatandaşı 6 kadın yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca yapılan operasyon sırasında müşteri olarak evde bulundukları belirlenen 15 kişinin de ifadeleri alındı.

Operasyonda gözaltına alınan F.K. oğlu H.K., O.E. A.K., A.T., S.M., D.K., D.A., N.X. ve R.M., Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülerek sorguya alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan Özbekistan uyruklu kadınlar ise sınır dışı edilmek üzere Kocaeli il göç idaresine gönderilirken F.K. oğlu H.K.’nin kiraladığı dairelerde O.E. isimli Özbekistan uyruklu kadının iş vaadiyle ve fuhuş yapmak isteyen kadınları Özbekistan’dan getirttiği öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan ve fuhuşa aracılık yaptıkları belirlenen şahıslar Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. 
Diğer yandan şahısların fuhuş yapmak için kiraladıkları evin mühürlendiği belirtildi.

son dakika istanbul fuhuş operasyonu kocaeli son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama