Kocaeli’de Dehşet! 3. Kattan Atlayan Kız Kardeşini Eve Çıkarıp Boğdu

Filistin uyruklu İsrail vatandaşı genç kız, Namus meselesi yüzünden ailesi ile arasında sorun çıkması sonucu babası ile birlikte kaçıp Kocaeli'ye geldi. Burada yerlerini tespit eden ağabeyi genç kızı boğarak öldürdü. Genç kızın ölümüne intihar süsü veren baba ile İsrail'e kaçmaya çalışan ağabeye polis ekipleri tarafından yakalandı.

Kocaeli’de Dehşet! 3. Kattan Atlayan Kız Kardeşini Eve Çıkarıp Boğdu
Kocaeli’de Dehşet! 3. Kattan Atlayan Kız Kardeşini Eve Çıkarıp Boğdu melek eren

Küresel uyruklu İsrail vatandaşı genç kız namus meselesi yüzünden aile ile arasında sorun çıkınca babası ile birlikte kaçıp Kocaeli'ye geldi. 5 şubat 2019 tarihinde Kocaeli İzmit ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşanan olayda 27 yaşındaki genç kız 3 kattan aşağıya atlayarak intihar ettiği ihbarı polisi yapıldı. Polise ve sağlık ekipleri gittikleri evde Filistin uyruklu İsrail vatandaşı olan 20 yaşındaki Siwar Keblaw’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri evde yaptıkları incelemelerde genç kızın odasının kapısının kırık ve ölen kızı boğazında morlukları olduğunu tespit etti. Kocaeli Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri genç kızın öldürülmüş olabileceğinden şüphelenerek olayın yaşandığı sitenin Kamera kayıtlarını Tek Tek inceledi. Ekiplerin yaptığı İnceleme sonucunda genç kızın iki kişi tarafından taşındığı görüldü. Bunun üzerine olay sırasında Evde bulunan genç kızın babası gözaltına alındı.

BABASI İFADESİNDE OLAYIN İNTİHAR DEĞİL, TÖRE CİNAYETİ OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ

Baba emniyete verdiği ifadede olayın intihar olmadığını itiraf ederek 2 defa nişanlanan kızının ilişkileri nedeniyle namus meselesi yüzünden Aile içerisinde tartışmaların başladığını ve bu nedenden dolayı İsrail'den kaçıp Türkiye'ye yerleştiklerini ve oğlu Z.K.’nın olay gecesi kendilerini ziyarete geldiğini söyledi. Baba verdiği ifadede Kızı ve oğlu arasında tartışma çıktığını bunun üzerine kızının kendisini odaya kilitleyerek saklandığını fakat ağabeyinin kapıyı kırması ile 3 kattan aşağıya atladığını söyledi. Baba ağabey ile birlikte yaralı olarak eve çıkardıkları kızın ağabeyi tarafından öldürüldüğünü itiraf etti.

AĞABEY SAKLANDIĞI OTELDE YAKALANDI

Kocaeli cinayet büro amirliği ekipleri babanın verdiği bu ifadenin ardından harekete geçerek katil ağabeyini tekrar hava yolu ile İsrail'e kaçabileceği ihtimali üzerine çalışma başlattı. Şahsın olaydan bir gün sonra Sabiha Gökçen  havalimanı'ndan kalkacak olan uçakla İsrail'e kaçabileceğini değerlendiren ekipler civarda bulunan otelleri didik didik aradı. Yapılan çalışmalar sonucunda ekipler şahsın kaldığı oteli tespit ederek Operasyon düzenledi ve zaviye gözaltına aldı.

BABA VE OĞLU İFADELERİNİN ARDINDAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltına alınan şahıslar dan Baba emniyetteki ifadesinin ardından aynı gün Kocaeli adliyesine sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan baba tutuklanarak cezaevine gönderilirken Kocaeli Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen katili ağabey ise ifadesinin ardından bu sabah Kocaeli adliyesine sevk edildi.

 

kocaeli katil töre cinayeti son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama