Kızını Boğulmaktan Kurtaran Baba Hayatını Kaybetti

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde denizde akıntıya kapılan kızını kurtardıktan sonra kendisi de son anda kıyıya çıkarılan 43 yaşındaki Fuat Elik, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kızını Boğulmaktan Kurtaran Baba Hayatını Kaybetti
Kızını Boğulmaktan Kurtaran Baba Hayatını Kaybetti melek eren

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde denizde akıntıya kapılan kızını kurtardıktan sonra kendisi de son anda kıyıya çıkarılan 43 yaşındaki Fuat Elik,  tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde cumartesi günü eşi ve üç çocuğu ile birlikte ilçesi ilacına giden Fuat Elik’in çocukları denize girdi. Fuat Elik,  13 yaşındaki kızımın denizde gözden kaybolduğunu görünce hemen kızına yüzüğü tarafa doğru açıldı. Akıntıya kapılan Kızına güçlükle ulaşan Fuat Elik,  kızına ulaştı ancak bu kez kendisi boğulma tehlikesi geçirdi. Çevrede bulunanların yardımı ile baba ve kızı sudan çıkarıldı. Baygın haldeki Fuat Elik ve kızı, ambulansla Kocaali Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevk edilen baba Elik,  bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Yakınları Elik'in ölüm haberi üzerine gözyaşlarına boğuldu.

SAKARYA sakarya kocaali baba deniz boğulma son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama