Kız Tarafı Düğünden Vazgeçti! Sinir Krizi Geçiren Damat Kendini Otomobilin Önüne Attı

Aydın’ın Köşk İlçesi’nde daha önceden nikahlanan bir çift geçen cumartesi kına gecesi yaptı. Kına gecesinde çıkan tartışma yüzünden ise kız tarafı düğün günü kararından vazgeçince sinir krizi geçiren damat kendisini karayolu üzerinde otomobilin önüne attı. İşte detaylar…

Kız Tarafı Düğünden Vazgeçti! Sinir Krizi Geçiren Damat Kendini Otomobilin Önüne Attı
Kız Tarafı Düğünden Vazgeçti! Sinir Krizi Geçiren Damat Kendini Otomobilin Önüne Attı Hasan Vural Topbaş

Aydın’ın Köşk İlçesi’nde daha önceden nikahlanan bir çift geçen cumartesi kına gecesi yaptı.  Kına gecesinde çıkan tartışma yüzünden ise kız tarafı düğün günü kararından vazgeçince sinir krizi geçiren damat kendisini karayolu üzerinde otomobilin önüne attı. İşte detaylar…

Aydın’ın Köşk İlçesi’nde soğuk demircilik işinde çalışmakta olan 24 yaşındaki Soner K., 23 yaşında olan Mehtap K. ile 3 ay önce nikah yaptı. Geçen cumartesi günü ise çift kına gecesi yaptı ve kına gecesinde henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı gelin ile damat arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmaya ise aileler de karışınca ortam bir anda gerildi. Ancak daha sonra tartışma yatıştırıldı ve kına gecesinde bir olay çıkmadı.

KIZ TARAFI VAZGEÇİNCE DAMAT OTOMOBİLİN ÖNÜNE ATLADI

Düğün hazırlıklarını tamamlayan erkek tarafı ise dün gelin almaya kız evine gitti. Ancak kız tarafına giden erkek tarafı hiç beklemediği bir durum ile karşı karşıya kaldı. Kız tarafı eve gelen erkek tarafına düğünden vazgeçtiklerini söylediler ve ailenin kızını vermesinden vazgeçmesinden dolayı düğün de iptal oldu.

Düğünün iptal olmasından dolayı bütün hayalleri yıkılan damat Soner K., olay gecesi alkol aldı ve sinir krizi geçirdi. Daha sonra ise Soğukkuyu Mahallesi’nden geçmekte olan Denizli-Aydın karayolu üzerinde kendisini bir otomobilin önüne attı. Yaralanan Soner K. ise hemen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı ve sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi. 

Aydın haberleri Köşk haberleri Köşk Aydın Aydın'da kız tarafı düğünden vazgeçti
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama