Kayseri'deki Ser Katilden Polise İlginç Soru: Bere ve Eldiven Takmıştım Beni Nasıl Buldunuz

Kayseri’de aralarında kardeşinin de bulunduğu 8 kişiyi öldüren seri katil Hamdi Kayapınar yakalandıktan sonra Cinayet Büro Amirliği ekiplerine "Beni nasıl buldunuz. Bere ve eldiven takmıştım. Ayrıca ben gündüzleri dışarı çıkmam" dedi.

Kayseri'deki Ser Katilden Polise İlginç Soru: Bere ve Eldiven Takmıştım Beni Nasıl Buldunuz
Kayseri'deki Ser Katilden Polise İlginç Soru: Bere ve Eldiven Takmıştım Beni Nasıl Buldunuz melek eren

Kayseri’de aralarında kardeşinin de bulunduğu 8 kişiyi öldüren seri katil Hamdi Kayapınar yakalandıktan sonra Cinayet Büro Amirliği ekiplerine "Beni nasıl buldunuz. Bere ve eldiven takmıştım. Ayrıca ben gündüzleri dışarı çıkmam"  dedi.

Kayseri'de Daha önce işlediği cinayet nedeniyle Cezaevi'nde bulunan ve geçtiğimiz yıl Tahliye edilen Hamdi Kayapınar isimli seri katil, 8 gün önce de bir villada özel güvenlik görevlisi Sami Yılmaz’ı öldürmüştü. Olaydan sonra tutuklanan seri katil Hamdi Kayapınar,  gündüzleri yatıp geceleri ise hurda toplayarak yaşamını sürdürdüğünü söyledi.

MOBESE KAMERALARINDAN TESPİT EDİLDİ

Kayseri'nin Merkez Melikgazi ilçesi Erenköy Mahallesi komando Caddesi'nde bir iş adamına ait villada güvenlik görevlisi olarak çalışan emekli uzman çavuş Sami Yılmaz, 2 ağustos gecesi villanın güvenlik noktasında öldürüldü. Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın ardından şüphelinin yakalanması için özel bir ekip kurarak 950 saatlik güvenlik ve mobese kamerası görüntülerini inceledi. Yapılan incelemeler sonucunda Sami Yılmaz'ın katil zanlısının hurda toplayarak geçimini sağlayan Hamdi Kayapınar olduğu belirlendi. Polis ekipleri aynı zamanda kardeşinin de aralarında bulunduğu 7 kişiyi öldüren Hamdi Kayapınar’ın 2017 yılının Şubat ayında cezaevinden tahliye olduğu bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler Merkez Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt mahallesinde ki bir eve düzenledikleri operasyon sonucunda şüpheliyi gözaltına alındı.  Şüphelinin evinde yapılan incelemede biri öldürdüğü güvenlik görevlisinden gasp ettiği tabanca olmak üzere iki tabanca ile olayda kullandığı tüfeği eldiven ve kar maskesini buldu.

“BENİ NASIL BULDUNUZ”
Türkiye’nin Merakla takip ettiği seri katil olayında yeni Detaylarda gün yüzüne çıkmaya başladı. Alınan bilgilere göre seri katil kendisini yakalayan polislere, "Beni nasıl buldunuz. Oysaki bere ve eldiveni takmıştım. Ayrıca ben gündüzleri dışarı çıkmam" dedi.

 

kayseri seri katil son dakika kayserideki seri katil seri katil hamdi kayapınar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama