Kayıp Leyla’nın Arama Çalışmalarında Acı Detay: Köydeki Bütün Kuyular Boşaltıldı

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın birinci günü kaybolan Leyla Aydemir arama çalışmaları devam ediyor. Leyla Aydemir'in kaybolmasından bu yana 15 gün geçti ancak henüz hiçbir alınamadı. Ekipler köyde birçok noktayı defalarca ararken Bugün de köyün içerisinde bulunan bütün kuyular vidanjörle boşaltılıyor.

Kayıp Leyla’nın Arama Çalışmalarında Acı Detay: Köydeki Bütün Kuyular Boşaltıldı
Kayıp Leyla’nın Arama Çalışmalarında Acı Detay: Köydeki Bütün Kuyular Boşaltıldı melek eren

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın birinci günü kaybolan Leyla Aydemir arama çalışmaları devam ediyor.  Leyla Aydemir'in kaybolmasından bu yana 15 gün geçti ancak henüz hiçbir alınamadı. Ekipler köyde birçok noktayı defalarca ararken Bugün de köyün içerisinde bulunan bütün kuyular vidanjörle boşaltılıyor. 

Ağrı'da ailesi ile birlikte bayram ziyareti için dedesinin Köyü Bezirhane ye giden ve 15 dakika içerisinde ortadan kaybolan küçük Leyla Aydemir bulmak için herkes seferber oldu. Leyla'nın bulunması için köyün içerisinde ve çevresinde Geniş çaplı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.  Çalışmaların 15 gününe girilirken yine Leyla'dan hiç bir haber yok.  Ailesi kızlarının kaçırıldığını düşünürken gelecek güzel bir haberi bekliyor. 

KUYULAR BOŞALTILDI
Jandarma Komando Özel asayiş Komutanlığı bünyesinde bulunan Jandarma Arama Kurtarma Ekibi bu sabah saatlerinde çalışmalarına yeniden başladı.  Jandarma ekiplerinin yanı sıra var ve ağrı AFAD ekipleri, UMKE ve Kızılay ekipleri de çalışmalara destek veriyor. Bu sabah yeniden başlayan arama çalışmalarında önce köprü altları,  Dere kenarları ve sazlık alanlar arandı. Fakat buralarda bir sonuç alınamayınca ekipleri ikiye ayrılarak bir ekip tarım arazilerini diğer ekip ise köyde bulunan tüm kuyuları aramaya başladı.  Kuyular Ağrı Belediyesi’ne ait vidanjörle tek tek boşaltılıyor. Boşaltılan kuyuların içerisinde küreklerle Leyla aranıyor.  Bir yandan da “mavi”isimli kadavra arama köpeği Leyla'yı köyün içerisinde her yerde Aramaya devam ediyor.

 

ağrı kayıp kayıp leyla aydemir kayıp leyla leyla bulundu mu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama