Kartal'da riskli binanın yıkımına başlandı

İstanbul Kartal'da çöken binanın yanında bulunan Yunus Apartmanı için yıkım çalışmaları başladı. Çevre ve şehircilik bakanı Kurum Kartal'da yıkılan binanın etrafındaki 10 apartmandan risk analizi yapıldığını ve bunlardan içinde olan 8 binanın yıkılacağını söyledi.

 Kartal'da riskli binanın yıkımına başlandı
 Kartal'da riskli binanın yıkımına başlandı melek eren

İstanbul Kartal'da çeken Yeşilyurt apartmanın yanında bulunan riskli Yunus Apartmanında değerli eşyalar itfaiye polis eşliğinde binadan çıkarıldı. Binanın tahliye edilmesinin ardından binanın yıkım işlemleri başladı. 
İstanbul Kartal'da Geçtiğimiz günlerde çöken ve onlarca kişiye mezar olan yiyordu Apartmanı'nın yanında bulunan Yunus Apartmanında Bugün değerli eşyaların çıkarılması için çalışma yapıldı. Yıkılan Yeşilyurt Apartmanı çevresinde bulunan on bir binada 135 tane boşaltılmıştı. Riskinin en yüksek olduğu belirtilen 11 katlı Yunus apartmanın durumu da üzerine yerleştirilen sensörlerle sürekli olarak Takip ediliyor.

Bugün para neden bir kişi itfaiye merdiveniyle kendi katına çıktı ve değerli eşyalarını binadan aldı. Vatandaşlar polis gözetiminde yaşadığı katı çıkarılırken riski kabul ettiğine dair imza verdi. Tahliye işleminin tamamlanmasının ardından bina yıkımına başlandı.

istanbul kartal riskli binalar yeşilyurt apartmanı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama