“Karnımda Yılan Dolaşıyor” Dedi Hastaneye Kaldırıldı, Sonrası Korkunç

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde psikolojik sorunlar yaşadığı ve ilacını kullanmadığı öne sürülen 22 yaşındaki Şükrü K. ailesine "Karnımda yılan dolaşıyor" deyince hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrolünün ardından ailesiyle birlikte eve gelen genç burada eline aldığı bıçağı boynuna dayadı. Kendin elinden bıçağı almaya çalışan anne ve ablanın ellerinde kesikler oluşurken Bu sırada bıçağı karnına atlayan genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

“Karnımda Yılan Dolaşıyor” Dedi Hastaneye Kaldırıldı, Sonrası Korkunç
“Karnımda Yılan Dolaşıyor” Dedi Hastaneye Kaldırıldı, Sonrası Korkunç melek eren

Kocaeli Darıca ilçesi Osmangazi Mahallesi mucize Sokak ta Dün Gece saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre bir süredir psikolojik sorunlar yaşayan ve ilaçlarını kullanmayan 22 yaşındaki Şükrü K.,  Evde olduğu sırada annesine "Karnımda yılan dolaşıyor" dedi.  Aile bunun üzerine gelince hastaneye kaldırırken yapılan kontrollerden sonra ailesiyle birlikte Yeniden eve geldi. Eve gelen genç ailesinden kasatura türü bıçağı kendilerine vermelerini istedi. Engin ablası bıçağı vermek istemezken annesi Şükrü K.'nin bağırıp çağırması üzerine kızından bıçağı vermesini istedi. Eline bıçak alan genç bıçağı boğazına dayayıp annesine ''Hakkını helal et'' dedi.  Anne ve abla gencin elinden bıçak almak için mücadele ederken genç direndi. Anne Naciye K.'nin elinde ve çenesinde, kızının ise elinde kesikler oluştu. Anne ve ablanın bütün çabalarına rağmen bıçağı karnına saplayan genç ağır yaralandı.

HAYATINI KAYBETTİ

ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şükrü K., Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gencin cenazesi Otopsi için Morga götürülürken anne ve kızının ellerinde oluşan kesikler eve müdahale edildi. İntihar nedeni ile aile üzüntüye boğulurken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 

kocaeli darıca intihar şükrü K.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama