Karısı Zannettiği 14 Yaşındaki Kızı Sokak Ortasında Darp Edip Zorla Arabaya Bindirmeye Çalıştı

Eskişehir'de alkollü olduğu öğrenilen bir kişiye karısı zannettiği 14 yaşındaki genç kızı sokak ortasında darp ederek zorla bir araca bindirmeye çalıştı. 1 yıl önce yaşanan olaydan sonra genç kız hala yaşadığı travmayı atlatamadı.

Karısı Zannettiği 14 Yaşındaki Kızı Sokak Ortasında Darp Edip Zorla Arabaya Bindirmeye Çalıştı
Karısı Zannettiği 14 Yaşındaki Kızı Sokak Ortasında Darp Edip Zorla Arabaya Bindirmeye Çalıştı melek eren

Eskişehir'de alkollü olduğu öğrenilen bir kişiye karısı zannettiği 14 yaşındaki genç kızı sokak ortasında darp ederek zorla bir araca bindirmeye çalıştı.  1 yıl önce yaşanan olaydan sonra genç kız hala yaşadığı travmayı atlatamadı. 

Eskişehir'de geçtiğimiz yıl 27 Ağustos tarihinde meydana gelen olayda LGS hazırlık için ders çalıştı arkadaşının evinden çıkan 14 yaşındaki I.K.  isimli genç kız 41 yaşındaki alkollü C.D.  isimli şahsın saldırısına uğradı. Şahıs genç kızı sokak ortasında Dans ettikten sonra zorla bir araca bindirmeye çalıştı. I.K.  Bu yıl girdiği liseye Geçiş Sınavı'nda istediği puanı alamadığı için kendisini başarısız sayarken,  psikolojisinin bozulduğunu ve bu nedenle de sokağa çıkamaz hale geldiğini söyledi.

"PSİKOLOJİM BOZULDU"
AA muhabirine konuşan mağdur I.K.  LGS çalışırken bu olayı yaşadığını ve hala unutamadığını belirterek bundan sonrasında sokağa çıkmaya korktuğunu söyledi. Genç kız yaptığı açıklamada, "Alkollü adam beni eşine benzetince sokak ortasında darp etti.  Allah'tan etraftaki insanlar beni kurtardı. Olay yerine gelen bu kişinin eşi benden özür diledi, sonra kocasını alıp gitti."  ifadelerini kullanırken açıklamasının devamında, "Sanki sürekli böyle bir olay olacak zannediyorum. Çoğu zaman ancak annemle dışarı çıkabiliyorum. Psikolojim bozuldu, sınavda başarılı olamadım.  Cezasını aldı. Benim başıma gelen başkasının başına gelmesin. Eğitim hayatımda olumsuzluklar yaşıyorum. Psikolojik tedavi göreceğim. Tamam, karısı benim boylarımda biriydi ama onun saçı sarıydı. Beni nasıl karısına benzetmiş,  anlamıyorum." dedi. 

OLAY NASIL OLMUŞTU?
Alanönü Mahallesi Anıl Sokak'ta ikamet eden arkadaşının evine ders çalışmaya giden I.K, akşam saatlerinde evine dönerken C.D. tarafından darp edilmişti. Mağdur genç kız, şüphelinin elinden kurtularak tekrar apartmana girmeye çalışmıştı. Arbede esnasında mağdura sürekli küfür eden şüpheli, mağdur I.K'yi arabasına götürmek için bir süre şiddet uygulamıştı.
Mahalle sakinlerinin olaya müdahale etmesi sırasında C.D'nin karısı E.D. olay yerine gelmişti. Darbettiği küçük kızın karısı olmadığını anlayan C.D,  karısının beraberinde getirdiği araca bindirilerek olay yerinden götürülmüştü.  Apartman sakinleri ve genç kızın ailesinin şikayeti üzerine emniyet güçlerince yakalanan C.D. tutuklanmıştı.
Eskişehir 7. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında yaptığı savunmada, mağdura yönelik bir kastının olmadığını, kavgalı olduğu eşine benzettiği için bu olayın meydana geldiğini öne süren sanık C.D, 28 Haziran'daki,  tutuksuz yargılandığı son celsede "Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak" suçundan 4 yıl, "hakaret"ten 1 yıl 9 ay ve "konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan da 1 yıl 6 ay hapse mahkum edilmişti.

 

eskişehir genç kız alkollü şahıs araba darp son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama