Karadeniz'de PKK'lı Terörist Avı Devam Ediyor! Askerler ‘Kawa’ Ve ‘Aras’ın Peşinde…

Güvenlik güçleri, Karadeniz'in 5 ilinde terör örgütü PKK'ya karşı eş zamanlı operasyonlar düzenlemeye devam ediyor. Örgüde son 20 yılda Karadeniz'de en büyük darbe indirildi. Askerler, Doğu Karadeniz dağlarında olduğu düşünülen ‘Kawa’ ve ‘Aras’ kod adlı Teröristlerin izini sürüyor.

Karadeniz'de PKK'lı Terörist Avı Devam Ediyor! Askerler ‘Kawa’ Ve ‘Aras’ın Peşinde…
Karadeniz'de PKK'lı Terörist Avı Devam Ediyor! Askerler ‘Kawa’ Ve ‘Aras’ın Peşinde… melek eren

Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde düzenlenen operasyonlar Ordu Trabzon Tokat ve Gümüşhane kırsalında gerçekleştirildi. Eş zamanlı operasyonlarla terör örgütüne büyük darbe vuruldu.
İhlas Haber Ajansı Giresun kırsalında devam eden operasyonları görüntülerken eş zamanlı olarak peşinde başlayan operasyonlarda bölücü terör örgütü mensuplarının Doğu Karadeniz'de olası pis önlenmesine ve sızma girişimleri ne önlemek amaçlanıyor. Askerler yaylada bulunan her taşın altına bakıyor.

YAYLALAR KONTROL ALTINA ALINDI

Bölgede bütün yaylalar kontrol altına alınırken Yağmur Zorlu arazi şartları çamur kar ve su aldırmayan Jandarma timleri şüpheli görülen bölgeleri tek tek kontrol ediyor ve arama tarama faaliyetlerine devam ediyor.

SON 20 YILIN EN BÜYÜK DARBESİ VURULDU

Gölgede 1997 yılından beri terör faaliyetleri yapmaya çalışan örgüte en büyük darbe 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası Türk Silahlı kuvvetlerinden ihraç edilen fetocu askerlerin gitmesi ile vuruldu. 2017-2018 yılı arasında ise ikisi saha gezisi ölü 9 PKK'lı terörist Doğu Karadeniz'de etkisiz hale getirildi. Öldürülen PKK'lı teröristler arasında örgütün Sözde bölge sorumlusu ‘Cudi Zaza’ kod adlı Mehmet Yakışır ile sözde bölge komutanı ‘Türk Tarık’ kod adlı Barış Öner de var.

karadeniz son dakika son dakika haberi PKK operasyon
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama