Kar Yağdığını Gören Öğrencilerden Valiye: "Diğer Vali Kar Gördü Mü Tatil Yapıyordu Ama Yine De Sen Bilirsin"

Kar yağışı yurdun birçok ilinde etkili olmaya devam ederken öğrenciler yaşadıkları kentin muadillerinden tatil beklediklerine ilginç sosyal paylaşım mesajları ile anlattı.

Kar Yağdığını Gören Öğrencilerden Valiye:
Kar Yağdığını Gören Öğrencilerden Valiye: melek eren

Son bir haftadır Türkiye genelinde 2 gündür ise Trakya'da etkisini artıran kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Tekirdağ ve Edirne gibi kentlerde Eğitime bir süre ara verilirken kar yağışının etkili olduğu illerde eğitim gören öğrenciler varillerden kar tatili beklediklerini sosyal paylaşım sitelerinden yazdıkları mesajlarla iletiyor. Bazı öğrenciler sosyal paylaşım sitelerinden valilerin hesaplarına ulaşamazken kentin belediye başkanları ve milli eğitim müdürlüklerine etiketleyerek Okulların tatil olması için yardım istedi. Valilerin sosyal medya hesaplarını ulaşan bazı öğrenciler ise esprili dillerle tatil beklediklerini anlattı.
Tatil kararı çıkmaması üzerine Çanakkale'de bir öğrenci, "Her yer kar,  yollar buz ama tatil yok. Başkanım, Vali beyin hesabı olmadığı için sizden yardım bekliyorum" paylaşımında bulundu. Ankara'dan bir öğrenci "Vali ağabeyi kar yağarsa okulu tatil yap",  Antalya'dan bir öğrenci ise "Van'dan Antalya'ya vali mi atanır, gidin İzmir'den falan atayın, vali Van'da kar kış kıyamet görmüş, hala tatil yapmasını bekliyoruz" şeklinde paylaşım yaptı.
 Öğrencilerin, yaşadıkları kentlerin valilerinden sosyal medya üzerinden paylaştıkları tatil talepleri şöyle:
 "Valla diğer vali kar gördü mü tatil yapıyordu ama yinede sen bilirsin", "Kar yağıyor lapa lapa her yer bürünüyor beyaza, nolur tatil yap vali amca", "Vali bey çok güzel kar yağmıyor mu? tam da tatil yapmalık", "Vali amca vali amca, bu çocuklar sen tatil yapınca mutlu olur anca. Nolur tatil yapsan vali  amca?. Bütün gece kar yağıyor, ama tatil olmuyor Vali amca tatil diyor, çocuklar mutlu oluyor", "Canını yediğim vali bey 1-2 gün tatil verin de oynayalım kar topu."

kar yağışı kar tatili vali öğrenciler son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama