Kanlar İçerisinde Otobüs Durağında Bulundu, Sorduğu Soru Kan Dondurdu

İstanbul Beyoğlu'nda bu sabah saatlerinde Bir otobüs durağına gelen vatandaşlar kanlar içerisinde kalmış beyaz elbiseli Kadını görünce şok oldu. Vatandaşlar beyaz elbisenin kırmızıya döndüğünü görünce genç kadına ne olduğunu sordu. Genç kadın bunun üzerine vatandaşlara "Bileklerimi kestim bir şey olur mu" diye sordu.

 Kanlar İçerisinde Otobüs Durağında Bulundu, Sorduğu Soru Kan Dondurdu
 Kanlar İçerisinde Otobüs Durağında Bulundu, Sorduğu Soru Kan Dondurdu melek eren

İstanbul Beyoğlu'nda bu sabah saatlerinde Bir otobüs durağına gelen vatandaşlar kanlar içerisinde kalmış beyaz elbiseli Kadını görünce şok oldu. Vatandaşlar beyaz elbisenin kırmızıya döndüğünü görünce genç kadına ne olduğunu sordu. Genç kadın bunun üzerine vatandaşlara "Bileklerimi kestim bir şey olur mu"  diye sordu.

Bu sabah saatlerinde İstanbul Beyoğlu'nda işe gitmek için otobüs durağına gelen vatandaşlar kanlar içerisinde kalmış beyaz elbiseli Kadını görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Olay yerine ihbar üzerine sevk edilen sağlık ekipleri genç kadını hastaneye kaldırdı.

DURAĞA GELENLER KANLAR İÇİNDEKİ KADINLA KARŞILAŞTI
Bu sabah saat 06.00 sularında Beyoğlu'nda Meclisi Mebusan Caddesi nde işe gitmek için durağa gelen vatandaşlar kanlar içerisinde kalmış Kadını görünce şaşırdı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi.

BEYAZ ELBİSE KIRMIZIYA DÖNDÜ
Genç kadın otobüs durağında yerde otururken üzerinde bulunan beyaz elbisenin kandan dolayı kırmızıya döndü görüldü. Kadını görünce büyük şaşkınlık yaşayan vatandaşlardan biri yaptığı açıklamada, “Ben parkta oturuyordum. Kadın parkta oturuyordu. Yola çıktı geldi. Ne yapıyorsunuz? dedim. Bileğimi kestim bir şey olur mu? dedi. Kötü durumdaydı. Bileği kesilmişti" diyerek yaşananları anlattı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.” dedi.

 

son dakika istanbul beyoğlu otobüs durağı kadın kan beyaz elbise
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama