Kan Donduran Olay! Para ve Yiyecekle Sosyal Medyadan Kandırdığı 5 Çocuğu İstismar Etti

Erzurum'un İspir ilçesinde sosyal medya üzerinden 11 ve 17 yaşları arasında 5 erkek çocukla iletişim kurarak yiyecek ve para ile kandırdığı ve götürdüğü yerlerde cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan 53 yaşındaki Oktay Ş.'nin 76 yıla kadar hapsi istendi.

Kan Donduran Olay! Para ve Yiyecekle Sosyal Medyadan Kandırdığı 5 Çocuğu İstismar Etti
Kan Donduran Olay! Para ve Yiyecekle Sosyal Medyadan Kandırdığı 5 Çocuğu İstismar Etti melek eren

Erzurum'un İspir ilçesinde 2 şubat 2018 tarihinde Polis Merkezi Amirliği'ne giden M.B., 11 yaşındaki oğlu Y.B.'nin tanımadığı bir erkek ile telefondan görüşerek sosyal medya üzerinden yazıştığını ve bu duruma oğlunun kendisinden sakladığını belirterek bu kişiden şikayetçi oldu. Polis ekipleri babanın şikâyeti üzerine harekete geçerek Y.B. ile konuştu ve sosyal medya üzerinden görüştür kişinin Oktay Ş. olduğunu belirledi.  Ayrıca çocuk Oktay Ş. ile uzun süreden beri görüştüğünü, kendisinin yanı sıra R.K. (17), ağabeyi Y.B. (14) , F.T. (11) ve M.A.Ç.'nın (11) de  bu şahısla konuştuğunu söyledi.

ÇOCUKLAR İSTİSMARI ANLATTI

Bunun üzerine polis ekipleri çocukların tek tek ifadelerini alırken çocuklar yaşadıkları cinsel istismarı polislere anlattı. 11 yaşındaki F.T., Oktay Ş.'nin kendisini Dap olarak bilinen bölgeye  götürdüğünü ve burada kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.  R.K. ise Oktay Ş. ile tanıştıktan sonra yiyecek alıp önce İspir Kalesi'ne ardından da Dap bölgesine gittiklerini Belirterek burada kendisine istismarda bulunduğunu anlattı.

GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri 5 erkek çocuğunun ifadesi ve ailelerin Şikayetim üzerine Oktay Ş.’yi gözaltına aldı. 9 Şubat 2018 tarihinde tutuklanarak cezaevine gönderilen Oktay Ş. hakkında Savcı Mustafa Kemal Gül iddianame hazırladı. Erzurum 1 Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede zanlı da suçlamaları kabul etti.

76 YIL HAPSİ İSTENDİ

Savcı Mustafa Kemal Gül hazırladığı iddianamede Oktay Ş.'nin R.K.'ya yönelik eyleminden 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 16 yıla kadar, diğer 4 çocuk için ise 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 32 yıldan 60 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi. Savcı Gül iddianamede, "Mağdurların ifadeleri ve şüphelinin itirafları birlikte değerlendirildiğinde, şüphelinin mağdur çocukları cinsel istismar maksadıyla tenha yerlere götürdüğü veya bu yolda teklif yaptığı, tenha yerlerde istismar fiillerinde bulunduğu, çocukları ikna edebilmek için onlara yiyecek aldığı ve para verdiği sonuç ve kanaatine varılmıştır" ifadelerini kullandı. Hazırlanan iddianamenin kabul edilmesi üzerine Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde zanlının yargılanmasına başlandı. Yargılama çocukların rahat ifade verebilmeleri adına kapalı olarak yapıldı.

erzurum ispir istismar cinsel istismar son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama