Kan Donduran Olay! Gece Yarısı Annesini Defalarca Bıçakladı

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde 35 yaşındaki sayma Ç. Annesi Kadriye Ç’yi sırtından ve kafasından bıçaklayarak ağır yaraladıktan sonra evinin bulunduğu 6 katlı apartmanın çatısından kendisini boşluğa bırakarak hayatına son verdi.

Kan Donduran Olay! Gece Yarısı Annesini Defalarca Bıçakladı
Kan Donduran Olay! Gece Yarısı Annesini Defalarca Bıçakladı melek eren

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen olayda psikolojik sorunları olduğu ve tedavi gördüğü öne sürülen 35 yaşındaki Selma Ç., Goncalar Mahallesi'ndeki evlerinde geçtiğimiz Perşembe günü annesi Kadriye Ç.'yi sırtından ve kafasından bıçakladı. Yaşlı kadın 4 bıçak darbesiyle kanlar içerisinde yere yığılırken ağır yaralanan kadını komşuların ihbarıyla gelen Sağlık ekibi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri eve gelerek Selma Ç.'yi gözaltına aldı.

EVE GELİP İNTİHAR ETTİ

Polis Merkezi'nde iş ilanları yapılan ve daha sonra serbest kalan kadın gece saat 02.30 sıralarında,  evinin bulunduğu 6 katlı apartmanın çatısına çıkarak kendisini boşluğa bıraktı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde kadının Hayatını kaybettiğini belirledi.  diğer yandan kızı tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan Kadriye Ç.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

izmir karşıyaka annesini bıçakladı son dakika haber son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama