Kan Donduran Olay! 19 Yaşındaki Oğlunu Kalbinden Bıçakladı

Antalya'nın Aksu ilçesinde dün akşam eve alkollü şekilde gelen ve eşiyle Bu nedenle kavga eden şahıs kendilerine ayırmaya çalışan 19 yaşındaki oğlunu kalbinden bıçakladı.

Kan Donduran Olay! 19 Yaşındaki Oğlunu Kalbinden Bıçakladı
Kan Donduran Olay! 19 Yaşındaki Oğlunu Kalbinden Bıçakladı melek eren

Alınan bilgiye göre Antalya'nın Aksu ilçesinde A.Ç, isimli şahıs dün akşam eve geç saatte alkollü şekilde geldi. Eşi ile tartışmaya başlayan şahıs bir süre sonra kavga etmeye başladı. 19 yaşındaki O.Ç. Kavga eden anne ve babasını ayırmak için araya girmek istedi. Bu sırada elinde bıçak olan Baba 19 yaşındaki oğlunu kalbinden bıçakladı. Olayın ardından panik yapan baba kaçarak izini kaybettirmeye çalışırken durumdan haberdar olan komşular hemen jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri gelince yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına aldı. Kalbinden bıçaklanan gencin Hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. 
Diğer yandan oğlunu bıçakladıktan sonra kaçan baba ise Jandarma ekiplerinin takibi sonrasında Manavgat merkezde yakalandı. Gözaltına alınan babanın sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

son dakika antalya kan donduran olay son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama