Kağıthane'de İçinde Çocuğu Varken Otomobili Çekilen Kadın Çılgına Döndü

İstanbul Kağıthane'de kursa çocuğunu bırakmak için aracını cadde üzerinde park eden kadının aracı içerisinde Küçükoğlu varken çekici tarafından götürüldü. Kadın aracının çekildiğini öğrendikten sonra otoparka giderek polislerle tartıştı.

 Kağıthane'de İçinde Çocuğu Varken Otomobili Çekilen Kadın Çılgına Döndü
 Kağıthane'de İçinde Çocuğu Varken Otomobili Çekilen Kadın Çılgına Döndü melek eren

Geçtiğimiz Cuma günü saat 17 sularında Kağıthane Hamidiye Mahallesi söyler Caddesi’nde yaşanan olayda iddiaya göre akşamüstü 3 yaşındaki oğlu Ömer Aybars ve 9 yaşındaki oğlu Ahmet Mert ile otomobile binen Gülbeyaz Avnamak cadde üzerinde geldiğinde aracını park etti. Oğlu Ahmet Martı kursa bırakmak için araçtan inen kadın arabanın içinde uyandır oğlunu ise araçta bıraktı. Oğlunu bıraktıktan Sonra park ettiği yere Geri Gelen Kadın aracını göremeyince büyük şok yaşadı. İçinde çocuğunun da olduğu aracını çevredeki esnafa soran kadın aracın çekici tarafından götürüldüğünü öğrenince hemen otoparka gitti.

OTOPARKA GİDEN KADIN POLİSLERLE TARTIŞTI

Otoparka gelen kadın ile polis memurları arasında tartışma yaşanırken otoparkta Yaşanan bu tartışmayı bir vatandaş cep telefonu kamerası ile kaydetti. Çekicinin çocuk içindeyken otomobille çekme anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan görüntülerde park halindeki araca yanaşan çekicinin otomobili götürdüğü anlar görülüyor.

son dakika istanbul kağıthane
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama