Kafede Otururken Kaldırım Taşı ile Saldırıya Uğradı, Saldırgan Serbest Kaldı

İzmir’de Bir kafede oturduğu sırada Okan Ş.’nin kaldırım taşlı saldırısına uğrayan 26 yaşındaki Tuğçe Koçaş, başından yaralandı. Genç kadın hastanede ameliyata alınırken gözaltına alınan Okan Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kızı Başından yaralanan ve ameliyat olan baba ise saldırganı serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Kafede Otururken Kaldırım Taşı ile Saldırıya Uğradı, Saldırgan Serbest Kaldı
Kafede Otururken Kaldırım Taşı ile Saldırıya Uğradı, Saldırgan Serbest Kaldı melek eren

İzmir’de Bir kafede oturduğu sırada Okan Ş.’nin kaldırım taşlı saldırısına uğrayan 26 yaşındaki Tuğçe Koçaş,  başından yaralandı. Genç kadın hastanede ameliyata alınırken gözaltına alınan Okan Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kızı Başından yaralanan ve ameliyat olan baba ise saldırganı serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Ankara'da yaşayan ve tercüman olduğu öğrenilen Tuğçe Koçaş, yaz tatilini geçirmek için İzmir'in Menderes ilçesine bağlı tatil beldesi Gümüldür’e gitti. Tuğçe Koçaş ve arkadaşı Sanem Şahin,  aynı zamanda Çevirisini yaptıkları kitapları burada bir stant kurarak satmaya başladı. İki genç kız dün akşam saatlerinde Gümüldür'de sahil kenarında yürüyüşe çıktı. Ayrıca genç kızlara Tuğçe Koçaş’ın halası Serap Koçaş ile Senem Şahin’in annesi Pervin Yorulmazlar da eşlik etti.  iddiaya göre kadınlar Daha sonra bir kafede oturmaya başladı fakat bu sırada  Okan Ş., Tuğçe Koçaş’ın kendisine hakaret  ettiğini iddia ederek kaldırım taşına genç kadının kafasına Kurul.  Kaldırım taşının başına ve gözün üst kısmına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Tuğçe Koçaş,  Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne götürülerek ameliyata alındı. Genç kadını 3 saat süren ameliyatın ardından servisteki odayı alınırken Jandarma ekipleri de Okan Ş.’yi gözaltına aldı. Fakat zanlı sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

''OLAY ÖRTBAS EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR'' İDDİASI
Genç kadının babası Suat Koçer olayı Ankara'da evlerinde erken haber aldığını belirterek apar topar İzmir'e geldiğini söyledi. Hastanede tedavisi devam eden kızlarının kalıcı bir sağlık sorunu yaşamasından endişe ettiklerini söyleyen baba,  karşı tarafın olayı örtbas etmeye çalıştığını iddia etti.

 

izmir kaldırım taşı saldırı son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama