İzmir'de Dehşete Düşüren Olay! Ellerini Ayaklarını Bağlayıp…

Kadına şiddetin bu defa ki boyutu dehşete düşürdü. İzmir'den gelen görüntülerde tartıştığı karısının ellerini Ve ayaklarını bağlayan A.K. genç kadını öldüresiye dövdü. Kadını komşuları kurtarırken olaydan sonra kaçan koca, polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

İzmir'de Dehşete Düşüren Olay! Ellerini Ayaklarını Bağlayıp…
İzmir'de Dehşete Düşüren Olay! Ellerini Ayaklarını Bağlayıp… melek eren

İzmir'in Karabağlar ilçesinde eşinin ellerini Ve ayaklarını bağlayarak takip ettiği iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı. İzmir'in Karabağlar ilçesi Sarıyer Mahallesi'nde yaşanan olayda G.K. Isimli bir kadının yardım çığlıkları üzerine komşuları kadının evine gitti. Eve gelen komşular genç kadını elleri ve ayakları bağlanmış ve darp edilmiş şekilde buldu.

KOMŞULARI KURTARDI

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edilirken ihbar Üzerine gelen sağlık ekipleri G.K.'yi ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Talihsiz kadın burada tedavi altına alınırken Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polislerin ifadesini aldığı genç kadın, A.K.'nin çıkan tartışma sonrası ellerini ve ayaklarını bağlayarak Kendisini darp ettiğini söyledi.

TUTUKLANDI

Kadının ifadesi üzerine harekete geçen polis ekipleri kısa süre içerisinde kaçan kocayı Yakalayarak gözaltına aldı. Emniyete ifadesi alınan koca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

İZMİR izmir karabağlar kadına şiddet darp son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama